Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Hocam hizmet numarasını söyler misiniz adamlara söyleyeyim bak bu vatandaşın upload hızını yükseltmişsiniz bana neden böyle söylediniz diye hizmet numarasından bir şey olmuyor bu arada kişisel verileriniz ortaya çıkmıyor sadece Netspeed'e söyleyeceğim artış yapmışsınız diye.

Hocam hizmet numarasını söyler misiniz adamlara söyleyeyim bak bu vatandaşın upload hızını yükseltmişsiniz bana neden böyle söylediniz diye hizmet numarasından bir şey olmuyor bu arada kişisel verileriniz ortaya çıkmıyor sadece Netspeed'e söyleyeceğim artış yapmışsınız diye.
Bölge bölge artış yapıyorlar sanırım.

Bana telefondaki kadın VDSL için BTK'nın belirlediği 8Mbps upload var sınır bu dedi ne alaka anlayamadım.

Kanka bütün ISS'ler öyle diyor bekle kendisi artacak.

1681285845182.png

Aynı muhabbet benim arkadaşımada oldu. Ayni yerde 2 sokak ötemde ikamet ediyor İzmir'de sağlayıcı Netspeed. Benim 15 oldu uploadım VDSL 100 Mbit paket mevcut ikimizdede onda 8 Mbit upload var onun hatti guncellenmemis benim hat güncellenmiş. Aradığında ise 8 Mbit ile limitli denilmiş, işin enteresanı aynı dslam'a bağlıyız onun artmayıp benim artması garip.

Son düzenleme:
2023 yılında insanların Upload'larını yeni yükseltiyorlar rezalete gel.

Hadi diyelim bahaneleri VDSL de upload verilemiyor ki veriliyor down un yarısı kadar ortalama GPON altyapıda 1000/50 vermek? Gerçekten çok büyük rezillik.

Hocam bana hayırlı olsun en kısa zamanda herkes kavuşur inşallah konum Trabzon. ISS Türk Telekom.

Dosya Ekleri

• 96a2a923-9d2e-4114-9734-7047c99a490c.png
    96a2a923-9d2e-4114-9734-7047c99a490c.png
    44,4 KB · Görüntüleme: 57

Technopat Haberler

Geri
Yukarı