Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Arkadaşlar ben bu haberin de yalan olduğunu düşünüyorum. Birileri bir Excel tablosu yayıyor ortalığa sonra herkes inanıyor. Hani 1 kişi var mı Upload'ı 15 olan ?
Artırıldı benim vdsl paketimdeki upload. 15mbps yapıldı.

Aynı yerde oturup aynı dslama bağlı yakın bir arkadaşımın, uploadı 15 Mbps oldu gece saat 5 civarlarında fakat download kısmı DSLAM kilidine takıldı. (102395 Kbps) download alırken (88040 Kbps) Download'a düşmüş, müşteri hizmetlerini arayıp tekrar hattı 100 Mbps download yapınca 15 upload tekrardan 8 Upload'a düşmüş DSLAM kilidini kaldırınca. Başına gelen oldu mu bu tarz bir olay?

Sabah uyandım ve hemen modem arayüzüne girdim, modem gece 5 gibi bağlantıyı kesmiş görünüyordu. Hemen baktım, yükleme hızı 15 Mbps olmuş.

Hız testinde de 15 Mbps çıkıyor keza;

Bölge: Sapanca / Sakarya
ISS: TurkNet VDSL

Şimdi @xahve düşünsün.

Türk Telekom 75 MBPS Fiber kullanıyorum. Upload hızım 7. Bunu nasıl yükseltebilirim ? Müşteri hizmetlerini arasam onlar müdahale edebilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Modeme reset atsam olurmu acaba?

Kablonet bundan yararlanamıyor değil mi?

15 MB upload kullanırken @xahve yi böyle izliyorum KEKW.

Dosya Ekleri

• 34F3F690-51C7-4E66-BF31-79D2188C0352.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…