yesnt
Hectopat
Daha fazla
Sağ olun bilgiler için. Evet TT de çözüm bulamıyor bu yüzden geçiştiriyorlar. Yeni eve çıkmadan önce altyapısına bakmamız gerekecekHocam kısacası kablo yenilemek ama şu etkeni de unutmamak gerek %40 port arızası gibi duruyor ama tabii ki ölçüm yapılmadan anlaşılmaz genellikle zayıflamalar down ve upload tarfında 30dB zayıflamaya yakın veya sabit ise kesin bir şekilde port bozuktur beni bu düşünceye iten ise 0.2 zayıflama ile 1200 Kbps küsur değer almanız tek beni bu düşünceye soktu kısacası çözüm dediğim gibi ankastreden ölçüm yapıp eve aynı değerler gelmiyorsa kablo değiştirmek modemsel demek istemiyorum ve sizi eğer modemsel değilse parasal anlamda sıkıntıya sokmak istemem kısacası bir olumsuz etken yağmur yağmasında veya oksitlenmede hemen hattın zayıflaması ve kopması zamanla CRC ve fec birikmesi bu ADSL veya VDSL altyapının mahku mudur kısacası tek kesin çözüm herkesi kapsayan bir durum fiber altyapı beklemek yüksek hız düşük ping için hattın en küçük bir olayda kopmaması için ama bunlar VDSL altyapıda pek mümkün olmuyor maalesef benim veya diğer insanalrın VDSL altyapıda iyi değler almasını sebebi işte kabloları yenilemek veya iyi bakmak kablolara iyi muhafaza etmek bina içi bu bina dışı çok zor kısacası hocam bu upload tarafındaki sorun çok garibime gitti TT de çalışan bir insan olmak ve bu sorunuza çözüm bulmak isterdim bilgim çerçevesinde neler olabileceğini anlattım bir kişi down yaparken hat yavaşlamasıda normal tüm neti kullanır çok üzücü bir durum hocam![]()