Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Sağ olun bilgiler için. Evet TT de çözüm bulamıyor bu yüzden geçiştiriyorlar. Yeni eve çıkmadan önce altyapısına bakmamız gerekecek

TT ekibi geldi. Tam da dediğiniz gibi söyledi. Bakır kablolar yıpranmış burada. Bakım da yapılmayınca.. Hızımı 35mbps ye düşürmeyi önerdi. Düşürelim umarım kopmalar düzelir. Umudum yok ama.

Evet Upload ile beraber download hızlarında da artış oldu 75 Mbps kullandığım hatta 88 Mbps hız alıyorum.
Speedtest Sonuçları

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    25,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Capture2.PNG
    23,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu upload'ı yükselipte geri düşenlerin acaba nasıl bir yol izlemesi lazım, 15 uploadtan 8e düşeli 4-5 günü geçti hala tık yok geri yükselişte. Sanırım bu tekrar artmayacak mh. Aramadığımız sürece gibi duruyor sonuçta yükselttiler ama tekrar düştü bir daha yapacaklarını sanmıyorum, ISP'lerin eline geçince bu yeni upload hızları anca öyle yükseltebilirler diye düşünüyorum, uploadı düşüpte geri yükselen oldu mu?

Türknet in ceo su belediyelerin altyapı kanal kiralarından yakınıyordu. Yani altyapının en büyük sıkıntısı yerel yönetimler. Altyapının alduğu yerlerde de ticari müşterilerden alınan uçuk abonelik ücretleri yüzünden de ev kullanıcılarına simetrik hızları vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…