Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Hadi bakalım gece artacak mı
Artacağını sanmıyorum artık. Akşamdan beri peş peşe kesiliyor ama modem kaynaklı kesinti. Upload hala 8 Mbps. Bunların adam ayırdığı apaçık belli işte. Süreçten soğudum ben.

Çarşamba gecesi olayı fos oldu. Hala artışa dair bir şey yok.

Son düzenleme:

Fiber kullanıyor musunuz? Ve İstanbul'da mısınız? Bende bu şekilde ve arttı, belki de sadece başlangıç aşamasındadır.

Türk Telekom kullanıyorum, Tekirdağ dayım hiçbir artış yok şu anlık.

50/8 paketim.

Tekirdağ'dan Türk Telekom kullanıp uploadı artan var mı?

Arkadaşlar dün bu haberi okuduğumda hemen hız testi yaptım Upload 15 gösterdi. Akşama doğru birdaha test yaptım bu sefer 8'e geri düşmüş. Dünden beri geri yükselme olmayınca, Telekomu aradım dedim upload hızları kademeli olarak artırılıyormuş doğru mu? Bana böyle birşeyin olmadığını ve Telekomun böyle bir çalışması olmadığını söylediler. Ben de dedim ki ama test yaptım 15 çıktı akşama doğru geri 8'e düştü... hatta internette birçok kullanıcı hızların 15'e yükseldiğini söyledi dedim. Bizim böyle bir çalışmamız ve bilgimiz yok dediler... Kime inanacağız buradaki habere ve insanların yorumuna mı yoksa teknik servise mi

Teknik servisler çok ilginç, haberin kaynağı Türk Telekom'un kendisiydi upload ın yükselmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…