Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Herkesde bir artış söz konusu. Benim hala aynı. 75 MBPS fiber 6 upload değişmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum güncelleme gelirse otomatik yükselir diyorlar. Çok saçma yahu. Neye göre kime göre artıyor bu hızlar ?

Herkesde bir artış söz konusu. Benim hala aynı. 75 MBPS fiber 6 upload değişmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum güncelleme gelirse otomatik yükselir diyorlar. Çok saçma yahu. Neye göre kime göre artıyor bu hızlar ?
Peyderpey geliyor. 3-4 gündür bende bekliyordum. Sabah bir baktım gelmiş. Gece saatleri güncelliyorlar. O saate denk gelirseniz internet kesilip geliyor ve yükselmiş oluyor.

Peyderpey geliyor. 3-4 gündür bende bekliyordum. Sabah bir baktım gelmiş. Gece saatleri güncelliyorlar. O saate denk gelirseniz internet kesilip geliyor ve yükselmiş oluyor.
Prosedür bu zaten. Bizim merak ettiğimiz nokta kime göre ve neye göre yükseltiliyor? Biz yükselmeyenlerin yükselenlere göre ne farkı var?

Oha an itibari ile internet gitti geldi 15 mbps olan uploadim 8e geri düştü ne oluyor acaba bu nasıl mümkün oldu inanamıyorum. Yaşayan varmı bu durumu?

Dosya Ekleri

• IMG_20230415_035742_729.jpg
    IMG_20230415_035742_729.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Oha an itibari ile internet gitti geldi 15 Mbps olan uploadim 8E geri düştü ne oluyor acaba bu nasıl mümkün oldu inanamıyorum. Yaşayan var mı bu durumu?

Hayır ben yaşamadım yaşayanıda görmedim ilk sizsiniz kendi kendine olduğuna emin misiniz siz bir şey yapmadığınıza çünkü bir yazınızda mh aradı arkadaşım hız 88 düşütü tekrar 100'e çekin dedikten sonra upload tekarar 8 düştü demiştiniz aynı şeyi yapmadığınızdan emin misiniz?

1681545276095.png

Hayır ben yaşamadım yaşayanıda görmedim ilk sizsiniz kendi kendine olduğuna emin misiniz siz bir şey yapmadığınıza çünkü bir yazınızda mh aradı arkadaşım hız 88 düşütü tekrar 100'e çekin dedikten sonra upload tekarar 8 düştü demiştiniz aynı şeyi yapmadığınızdan emin misiniz?

O arkadaşın sorunu hız yeniden tanımlandığı için eski upload tanımlamışlardı yani onda olması normaldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı