Türk Telekom'dan DSL kablosu temin edilebilir mi?

AslanOnbir

Kilopat
Merhaba. Benim DSL kablom çok sıkıntılı, sürekli sorun yaşıyoruz. Senelerdir kullanıyoruz ve kabloya ek yaparak, bantlayarak bir şekil buralara getirdik ama daha da katlanamıyorum açıkçası. Kabloyu değiştirmek istiyorum. Kabloyu çatıdan çekiyoruz. Türk Telekom'u arasak hem kabloyu temin edip hem de kendileri halledebilir mi? Ayrıca CAT6 mı CAT5 mi almalıyım? VDSL internete sahibim.

Kabloyu elektrikçi den alıp kendin bağlayabilirsin.Beyaz kırmızıya mavi yeşile bağlanacak.

Merhaba. Benim DSL kablom çok sıkıntılı, sürekli sorun yaşıyoruz. Senelerdir kullanıyoruz ve kabloya ek yaparak, bantlayarak bir şekil buralara getirdik ama daha da katlanamıyorum açıkçası. Kabloyu değiştirmek istiyorum. Kabloyu çatıdan çekiyoruz. Türk Telekom'u arasak hem kabloyu temin edip hem de kendileri halledebilir mi? Ayrıca CAT6 mı CAT5 mi almalıyım? VDSL internete sahibim.

Daire içine ulaşan kablo siyah renk ve üstünde Türk Telekom'mu yazıyor?

Her halükarda T.Telekom bakır altyapıdaki dahili tesisat için kablo da vermez, kablo da çekmez. (GPON/FTTH yani FiberNet için bazı istisnalar var...)

Evet siyah renk ama Türk Telekom yazıyor mu bilmiyorum.

Tamamdır o zaman kablo zaten Türk Telekom'un kablosudur. Müşteri hizmetlerine talep açın, kendileri değiştirirler. Ancak kabloya yine ek yaparak modeme bağlarlar. Bunun için siz jack 11 ve jack pensesi alarak kendiniz kabloyu direk modeme bağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı