Siz ben misiniz ki, okumadığımı siz nereden imadiyorsunuz.
Zaten TurkNet'in müşteri temsilcisi yönlendiriyor. Bu sözün üzerine söz etmenin bir anlamı kalmıyor.
Başkasının üzerine söz etmek yasak mı böyle bir kural mi var?
Bak yineliyorum. Konuyu açan arkadaş modem ile alakalı bir şey söylememiş. Hadi diyelim siz kendi tecrübelerinize dayanarak bir şeyler söylemek istiyorsunuz. Buna bir şey diyemem, ama daha önce dediğim gibi, her yaşadığınız tecrübeyi bir başkası için alaka kurmak mantıklı değil. Mesela şu konuyu açan arkadaşın ilk yazdığı yazıyı iyi oku. Arkadaş şubat ay'ının 9'unda taahhüt'üm bitiyor demiş

Bu durumda ortada fesih etme gibi bir durum söz konusu değil. TTNET modem alan kişiler (ADSL/VDSL için diyorum) modemi aylık faturalandırma ile alıyorlar. Şimdi mantığını kullan, arkadaş şubat ay'ının 9'unda taahhüt bitiyor demiş. Yani ortada fesih etme gibi bir durum söz konusu olmadığı için neden modem parası versin ? Hadi bunları idrak edemedin ok olabilir, insanlık hali, dalgınsındır, bilmiyorsundur, o zaman arkadaşın yazdığını bari oku; 4 sene önce almış bahsettiği modemi, ki kullanmıyormuş, ama siz aklını karıştırdığınız için arkadaş 4 sene önce alıp daha sonra kullanmadığı modemi hatırladı sayenizde

Bu arada şurayı oku, sonra tekrar bu konuya dön ve ilk yazılan mesajı oku.
Türk Telekom Evde İnternet aboneliğinizi herhangi bir nedenle iptal ettirmek isterseniz, fesih işlemlerini incelemek için tıklayın.
bireysel.turktelekom.com.tr
"Hattınızın iptali sonrasında varsa mülkiyeti Şirketimize ait cihaz/donanım/
modem/kart ve benzeri ekipmanların iade edilmesi ve hattınıza ait son faturanın takip edilerek ödenmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız."
4 sene önce aldığı bi modem var ortada. Yani daha bi şey demiyorum.