Türk Telekom'dan Millenicom'a geçtikten sonra Tivibu kullanılabilir mi?

Mehmet3203

Centipat
Katılım
2 Eylül 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk Telekom'dan Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ama bizimkiler Tivibu olmazsa diye sıkıntı yapıyor Millenicom'da Tivibu kullanabilir miyim?
 
Ben de iki yıl kullanmıştım. Turknet beni telekomdan kurtardıktan sonra sözleşmesi bitene kadar Tivibu Go ile devam ettim diye hatırlıyorum. Tv kutusunu bilmem ama Tivibu Go kapanmıyor diye biliyorum.
 
Tivibu IPTV hizmetini sadece Türk Telekom sağlıyor, eğer Türk Telekom internet aboneliği kapanırsa taahhüt olsa dahi IPTV hizmeti iptal ediliyor.

Türk Telekom internet aboneliği olmadan, Tivibu aboneliği ''Tivibu Uydu'' olarak kullanılabiliyor. Onda da film duraklatma, geçmiş filmleri izleme gibi IPTV hizmeti özellikleri olmaz. Normal uydu alıcısı özellikleri ve internet bağlandığı takdirde Tivibu filmleri izlenebiliyor.

Bizde de daha önce sizde ki gibi Türk Telekom internet aboneliği, Tivibu IPTV ve ek olarak Tivibu Uydu aboneliği vardı. Millenicom geçtikten sonra Tivibu IPTV hizmeti yanında da iptal oldu ve daha yeni 24 ay taahhüt yapmıştık. İptal olmaması için özel görüştük ancak müşteri hizmetleri ve müdürlük tarafından ''Sadece Türk Telekom internet aboneliği hizmeti alan müşteriler için IPTV hizmeti sağlanabiliyor'' yanıtını aldık. Onlar hizmeti iptal ettiği için tarafımıza taahhüt ücreti yansıtılmadı, Tivibu Uydu aboneliği aynen devam etti. Modem ve Tivibu Cihazlarını da iptal olduktan sonra Türk Telekom Müdürlüğüne teslim ettik, aksi takdirde cihaz bedelleri faturaya yansıyor. Bu arada sadece Türk Telekom Müdürlükleri tarafından cihazlar teslim edilebiliyor, bayiler teslim alamıyor.
 
Tivibu IPTV hizmetini sadece Türk Telekom sağlıyor, eğer Türk Telekom internet aboneliği kapanırsa taahhüt olsa dahi IPTV hizmeti iptal ediliyor.

Türk Telekom internet aboneliği olmadan, Tivibu aboneliği "Tivibu uydu" olarak kullanılabiliyor. Onda da film duraklatma, geçmiş filmleri izleme gibi IPTV hizmeti özellikleri olmaz. Normal uydu alıcısı özellikleri ve internet bağlandığı takdirde Tivibu filmleri izlenebiliyor.

Bizde de daha önce sizde ki gibi Türk Telekom internet aboneliği, Tivibu IPTV ve ek olarak Tivibu uydu aboneliği vardı. Millenicom geçtikten sonra Tivibu IPTV hizmeti yanında da iptal oldu ve daha yeni 24 ay taahhüt yapmıştık. İptal olmaması için özel görüştük ancak müşteri hizmetleri ve müdürlük tarafından "sadece Türk Telekom internet aboneliği hizmeti alan müşteriler için IPTV hizmeti sağlanabiliyor" yanıtını aldık. Onlar hizmeti iptal ettiği için tarafımıza taahhüt ücreti yansıtılmadı, Tivibu uydu aboneliği aynen devam etti. Modem ve Tivibu cihazlarını da iptal olduktan sonra Türk Telekom müdürlüğüne teslim ettik, aksi takdirde cihaz bedelleri faturaya yansıyor. Bu arada sadece Türk Telekom müdürlükleri tarafından cihazlar teslim edilebiliyor, bayiler teslim alamıyor.

Teşekkürler hocam.
 

Geri
Yukarı