Türk Telekom'dan Netspeed'e geçiş süreci

Benim paketim 86'dan 124'e yükseldi.

Bu zam Haziran'da geldi. Siz önceden abone olduğunuz için 86 ödüyordunuz, bu ay güncellemişlerdir size de. Şu an tüm ISSlerde fiyatlar hemen hemen aynı. Eğer altyapın destekliyorsa Ultimate paketine geç 100mbps alırsın 10 TL fazla ödeyerek.
 
Fiyatlar aynı herhangi bir değişiklik görünmüyor sitelerinde? Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Sitede de değişmiş. Ondan önce de 10 TL zam yapmışlardı.
Screenshot_2022-07-06-13-36-03-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg


Benim paketim 86'dan 124'e yükseldi.
Ayrılın Netspeed'den. 1 Metre altyapı yatırımları yaptıkları yok. Bir de DPİ (sansür) cihazı almışlardı. Tek harcamayı sansüre yapan aklı sansürde olan zihniyetin cezalanması lazım.

Apartmanın altında Türk Telekom fiber kabini var aşağıdaki gibi.
Attığınız ise eğer, bu daireye kadar fiber internet değil VDSL servisidir bilginiz olsun. Yani eski ve kötü. Bina kaç yıllık?
Ayrıca konuya  kendi çekmiş olduğunuz  tüm İnternet altyapısıyla ilgili fotoğrafları (Superonline, Türksat, TurkNet, Vodafone, ComNet) atın.
 
Ayrılın Netspeed'den. 1 Metre altyapı yatırımları yaptıkları yok. Bir de DPİ (sansür) cihazı almışlardı. Tek harcamayı sansüre yapan aklı sansürde olan zihniyetin cezalanması lazım.

Hocam bu zam tüm ISS'lere gelen zam ya. Geçen ay geldi Türk Telekom'un port ücretlerine zam yapmasından dolayı, ben mi yanlış biliyorum. Şu an 100 mbps paket tüm ISSlerde aşağı yukarı aynı. Bende DPI yok bu arada, DNS değiştirdiğimde her şeye girebiliyorum.
 
Millenicom nasıldır? Ping, kopma yaşar mıyım? Altyapım iyi.

Altyapın iyi olduğu sürece sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Altyapın 35 üstünü destekliyorsa, ben senin yerinde olsam hiç değiştirmeye uğraşmazdım. Netspeed'de kalır 100 mbps alırdım. Eğer 35 almak istiyorsan Millenicom'a geçmen mantıklı, 110 TL yapmışlar Temmuz kampanyası olarak. Acaba diğer aylar artıyor mu fiyat tabi orası da önemli.
 
@bugraesk, bende zaten 124'ten yakınıyorum. 35 bana fazlasıyla yetiyor. Öğrenci olduğum için ne kadar kâr edersem o kadar iyi.

O zaman mantıklı tabi. Daha da uygun olarak Comnet vardı, 70 TL 35mbps. Geçiş yaptığınızda aylık 70 TLden 1 yıllık da alabiliyorsunuz. Böylece ilerdeki olacak zamlardan etkilenmiyorsunuz. Fakat bu ayın 15'inde zam gelecek. Ondan önce geçiş yapmanız gerekir yani.
İyice araştırın, forumları gezin. Her ISS'te çok sorun yaşayan da oluyor çok iyi hizmet alan da, şans işi bayağı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı