2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 22 Mart 2021 #1 2.el telefon alacağım, telefonun sahibi hat üstüne aldığını ve nisanda taksidinin biteceğini söylüyor. Ben telefonu aldığımda herhangi bir ücretlemeyle karşı karşıya kalır mıyım yoksa hat üstüne olduğu için benim açımdan bir sorun olmaz mı?
2.el telefon alacağım, telefonun sahibi hat üstüne aldığını ve nisanda taksidinin biteceğini söylüyor. Ben telefonu aldığımda herhangi bir ücretlemeyle karşı karşıya kalır mıyım yoksa hat üstüne olduğu için benim açımdan bir sorun olmaz mı?
BaRonDeToT Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #2 Eğer yanlış bilmiyorsam fatura ödenmediğinde telefonu kullanamıyorsun. Yani hat görmüyor sadece bu kadarını biliyorum.
Eğer yanlış bilmiyorsam fatura ödenmediğinde telefonu kullanamıyorsun. Yani hat görmüyor sadece bu kadarını biliyorum.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 22 Mart 2021 #3 BaRonDeToT dedi: Eğer yanlış bilmiyorsam fatura ödenmediğinde telefonu kullanamıyorsun. Yani hat görmüyor sadece bu kadarını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir tanıdığım da bir şey olmayacağını söyledi hangisine güvenerek almalıyım..
BaRonDeToT dedi: Eğer yanlış bilmiyorsam fatura ödenmediğinde telefonu kullanamıyorsun. Yani hat görmüyor sadece bu kadarını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir tanıdığım da bir şey olmayacağını söyledi hangisine güvenerek almalıyım..
BaRonDeToT Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #5 Alacağınız şahıs güvenilir biriyse bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten 1 ay kalmış sorun olmaz bence .
Alacağınız şahıs güvenilir biriyse bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten 1 ay kalmış sorun olmaz bence .
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 22 Mart 2021 #6 Marla Singer dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misin dostum? Iphone 11 çünkü. BaRonDeToT dedi: Alacağınız şahıs güvenilir biriyse bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten 1 ay kalmış sorun olmaz bence . Genişletmek için tıkla... Evet ama o 1 ay taksitle sıfır fiyatına almış olacağım 2.eli.
Marla Singer dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misin dostum? Iphone 11 çünkü. BaRonDeToT dedi: Alacağınız şahıs güvenilir biriyse bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten 1 ay kalmış sorun olmaz bence . Genişletmek için tıkla... Evet ama o 1 ay taksitle sıfır fiyatına almış olacağım 2.eli.
BaRonDeToT Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #7 Ne kadara alacaksın fiyat olarak.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 23 Mart 2021 #8 BaRonDeToT dedi: Ne kadara alacaksın fiyat olarak. Genişletmek için tıkla... 6000.