Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yapılmalı mı?

O zaman endişe etmenize gerek yok. VDSL olarak kullanırsınız.

An itibarıyla TurkNet'e geçiş yaptım altyapı 69 Mbps destekliyor 55-70 arası dolaşıyor. Abonelik işlemleri başlatılırken kod yazmıştım fakat ilk ay mı yoksa ikinci ay mı ücretsiz oluyor?

Son düzenleme:
An itibarıyla TurkNet'e geçiş yaptım altyapı 69 Mbps destekliyor 50-60 arası dolaşıyor. Abonelik işlemleri başlatılırken kod yazmıştım fakat ilk ay mı yoksa ikinci ay mı ücretsiz oluyor?
2.ay ücretsiz oluyor. Hayırlı olsun gülerek kullanın.
Bir ben geçemedim Vdsl'e.

2.ay ücretsiz oluyor. Hayırlı olsun gülerek kullanın.
Bir ben geçemedim VDSL'e.

Teşekkürler. Müşteri hizmetleri abonelik başlatırken kodu yazdım ilk ay ücretsiz gibi bir şey dedi sanırım emin misiniz? Bu arada hız testlerinde 6-11 arası ping alıyorum ama örneğin LoL'e girdiğimde TR sunucusu için 30 ms gösteriyor.

Eminim, 2.ay ücretsiz. Testlerde en yakın sunucuya bağlandığı için öyle ping alıyorsunuz, oyunlardaki ping testte gösterdiği gibi olmaz. LoL'ün normal pingi nedir onu bilmediğim için de o sorunuza yorum yapamam ama normal gibi.

Türk Telekom da 16 Mbps internet ile 30 ping alıyordum hız ile alakası yok mu? Hız testinde İstanbul'u seçtiğimde 20 ms çıkıyor. En yakın bölgede ise 6-10 arası alıyorum.

Türk Telekom da 16 Mbps internet ile 30 ping alıyordum hız ile alakası yok mu? Hız testinde İstanbul'u seçtiğimde 20 ms çıkıyor. En yakın bölgede ise 6-10 arası alıyorum.
Pingin hız ile alakası yok. Sadece çok kişi bağlanırsa stabil kalmasını sağlar, yani anlık iniş çıkış olmaz o kadar. Yoksa hız pingi düşürmez.

"Hız testinde İstanbul'u seçtiğimde 20 ms çıkıyor. En yakın bölgede ise 6-10 arası alıyorum." Normal bir sıkıntı yok.

Telekom'da kullandığım 16 Mbps pakette hız testlerinde 30 ms alıyordum şimdi daha az alıyorum fakat oyunlara yansımadı demek istedim.

Telekom'da kullandığım 16 Mbps pakette hız testlerinde 30 ms alıyordum şimdi daha az alıyorum fakat oyunlara yansımadı demek istedim.
Anladım, kusura bakmayın yanlış anlamışım. TT sizi otomatik olarak uzak sunucuya bağlıyordur. İss ile alakalı yani.
Mesela ben Vodafone kullanıyorum, ping değişiyor arada. 37-44 arası. Ama arkadaş TT kullanıyor, o 13 ping alıyor testlerde.(İkisi de aynı altyapı olmasına rağmen.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…