Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yapılmalı mı?

Kullandığınız interneti gün olarak hesaplayıp sizden tahsil ediyorlar. Benim internetim ocak ayı itibarıyla bitmişti, telefon ise ağustos'ta bitiyordu. Telefona cayma bedeli ödeyerek, internete ise kullandığım günleri ödeyerek TT ile tüm bağımı kopardım. Telefona 228 TL para ödedim ki sizin ki çok daha az olacaktır. Bence düşünmeyi iki hizmeti de taşıyın.

Anladım,yani ilk önce ev internetini geçirip telefon taahhütü bittiğinde türknete geçirsem sorun olmuyor yani.Teşekkürler

Geçiş işlemleri sırasında internet kesintisi oluyor mu?
Modem kurulumunu güncelleyip kesintisiz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yani telefona cayma bedeli ücreti ödeyip 21 şubattan itibaren TurkNet'e geçiş işlemlerini mi başlatmalıyım? Yoksa internet taahhüdü bittikten sonra 28 şubata kadar kullanıp kaç gün internet kullandıysam ödeyip geçiş mi başlatmalıyım? Kusura bakmayın bu tür işlemler hakkında pek bilgim yok.

Öncelikle siz kesin geçmek istiyorsanız işlemleri başlatın. TurkNet gerekli işlemleri yapıyor. Hattınız kapandıktan sonra türktelkom tarafında size mesaj gelecek. TurkNet'ten hizmet almaya bşladığınızda Türk tlekom müdürlüğüne gidip hem telefon hem internet cayma + kullanılan gün bedellerini ödeyip Türk Telekom ile ilişiğinizi kesebeilirsiniz.

Zaten taahhütün bitmesine çok az kaldı cayma bedeli neden ödüyorum taahhütler bittikten sonra geçiş yapmak istiyorum.

Taahhüt bitimide eğer hizmeti kapantmazsanız indirimsiz fiyat üzerinden kullandığınız gün kadar ücretlendirileceksiniz. Eğer tahhüt bitiminde hizmeti kapatırsanız portu TurkNet başvurusu süreceinde kaybetme ihtimaliniz var.
@mühendis52

Boş port bulmak zor mu? Hattımı sonlandırmadan geçiş yapmak istiyorum çünkü işlemlerin süresi daha da fazla uzayacak. Cayma bedeli ödeyip geçiş yapmak yerine indirimsiz fiyat üzerinden kullandığım gün kadar internet bedelini ödeyip ev telefonuyla birlikte TurkNet'e geçiş yapmak daha mantıklı geldi. Cayma bedeli nasıl hesaplanır?

Cayma bedeli kalan ay X Uygulanan indirim tutarı şeklinde hesaplanır diye biliyorum. Benim size anlatmak istediğim geçiş süresini kampanya bitiş gününe denk getirebilme olasıllığınız. O zaman türnetten ricada bulunun hat taşıma işlemini kampanya bitimine denke getirsin.

Cayma bedeli ödeyip geçiş yapmak mı daha mantıklı yoksa beklemek mi? Demek istediğinizi tam anlayamadım. 21 şubat internet 28 şubat ise ev telefonu taahhüdü bitecek, 28 şubatta geçiş işlemlerini başlatsam örneğin 5 Mart'ta TurkNet'e geçişim sağlanırsa 21 şubattan 5 Marta kadar kullanılan internet bedeli + 28 şubattan 5 Marta kadar kullanılan telefon bedeli ödeyip geçmem mümkün değil mi?

İndirimsiz fiyattan ödeyerek geçebilirsiniz. O kunda sorun yok. Demek istediğim cayma bedeliniz, sizin dediğiniz şekilde geçtikten sonra ödeyeceğinizi ücretten düşük olabliir.

Özetle; 7-8 günlük cayma bedeliniz, Kampanya sonunda kullancağınız gün kadar internet ve telefon indirimsiz fiyatından düşük olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…