Türk Telekom 16Mbps paketi kullanıyordum. Fiber altyapı olduğu ve internet yavaş geldiği için 100Mbps TurkNet paketine geçtim. Modemim bu. Değiştirmeli miyim? Eğer değiştirsem internet hızında bir fark olur mu?
Türk Telekom 16Mbps paketi kullanıyordum. Fiber altyapı olduğu ve internet yavaş geldiği için 100Mbps TurkNet paketine geçtim. Modemim bu. Değiştirmeli miyim? Eğer değiştirsem internet hızında bir fark olur mu?
Aynı modemden kullanıyorum Türk Telekom 100 Mbps paketi ile birlikte modem o hızları verebilmektedir.
Pardon fiber derken FTTH FTTB altyapıdan mı bahsediyoruz? Eğer böyle bir hizmet alıyorsanız Türknet size kendi modem tahsil edecek.Anladığım kadarıyla sadece TT paketi alırsam mı bu değerleri verebilecek?
goknet.com.tr
Anladığım kadarıyla sadece TT paketi alırsam mı bu değerleri verebilecek?
Anladığım kadarıyla sadece TT paketi alırsam mı bu değerleri verebilecek?
Bildiğim kadarıyla TurkNet modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifre veriyor, şu anki modemde olur mu bilmiyorum siz en iyisi müşteri temsilcisine danışın. TurkNet o pakette en fazla 100 Mbps hız sağlıyor yani altyapınıza veya modeminize göre alabileceğiniz hız değişir.
Pardon fiber derken FTTH FTTB altyapıdan mı bahsediyoruz? Eğer böyle bir hizmet alıyorsanız TurkNet size kendi modem tahsil edecek.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Buradan altyapı sorgusu yapabilir misiniz? Eğer VDSL2 ise tamam modem size ait.
Pardon fiber derken FTTH FTTB altyapıdan mı bahsediyoruz? Eğer böyle bir hizmet alıyorsanız TurkNet size kendi modem tahsil edecek.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Buradan altyapı sorgusu yapabilir misiniz? Eğer VDSL2 ise tamam modem size ait.
Hizmetiniz VDSL. FTTH FTTB fiber değil. Santral dibinizde ama iyi.Ben abone olurken mevcut operatörümün hizmet numarasını girmiştim dediğiniz gibi. Kurulum için evime gelmeden hallediyorlar. 24-48 saat içinde halledeceğiz dediler bekliyorum umarım bir problem gelmez başıma.
Eki Görüntüle 1345798
Değerler gözüme düşük geldi bir de siz bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.