Türk Telekom'dan TurkNet'e geçişte modem internet hızını etkiler mi?

Anladığım kadarıyla sadece TT paketi alırsam mı bu değerleri verebilecek?
Pardon fiber derken FTTH FTTB altyapıdan mı bahsediyoruz? Eğer böyle bir hizmet alıyorsanız Türknet size kendi modem tahsil edecek.

Buradan altyapı sorgusu yapabilir misiniz? Eğer VDSL2 ise tamam modem size ait.

Yok hayır herhangi bir servis sağlayıcısı ile kullandığınızda da aynı hızı verir eğer altyapınız destekliyorsa. Aslinda demek istediğim Türk Telekom kendisi verdi bana bu modemi 100 Mbps için. Sonuç olarak kullanmanızda bir problem olmaz.

Bildiğim kadarıyla TurkNet modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifre veriyor, şu anki modemde olur mu bilmiyorum siz en iyisi müşteri temsilcisine danışın. TurkNet o pakette en fazla 100 Mbps hız sağlıyor yani altyapınıza veya modeminize göre alabileceğiniz hız değişir.

Bildiğim kadarıyla TurkNet modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifre veriyor, şu anki modemde olur mu bilmiyorum siz en iyisi müşteri temsilcisine danışın. TurkNet o pakette en fazla 100 Mbps hız sağlıyor yani altyapınıza veya modeminize göre alabileceğiniz hız değişir.

Ben abone olurken mevcut operatörümün hizmet numarasını girmiştim dediğiniz gibi. Kurulum için evime gelmeden hallediyorlar. 24-48 saat içinde halledeceğiz dediler bekliyorum umarım bir problem gelmez başıma.
Pardon fiber derken FTTH FTTB altyapıdan mı bahsediyoruz? Eğer böyle bir hizmet alıyorsanız TurkNet size kendi modem tahsil edecek.

1648585689874.png

Değerler gözüme düşük geldi bir de siz bakın.
Pardon fiber derken FTTH FTTB altyapıdan mı bahsediyoruz? Eğer böyle bir hizmet alıyorsanız TurkNet size kendi modem tahsil edecek.

VDSL

Ben abone olurken mevcut operatörümün hizmet numarasını girmiştim dediğiniz gibi. Kurulum için evime gelmeden hallediyorlar. 24-48 saat içinde halledeceğiz dediler bekliyorum umarım bir problem gelmez başıma.

Eki Görüntüle 1345798

Değerler gözüme düşük geldi bir de siz bakın.
Hizmetiniz VDSL. FTTH FTTB fiber değil. Santral dibinizde ama iyi.

Bu düşük hızları kablosuzdan mı alıyorsunuz. xDSL istatistikleri atabilir misiniz. W9970v3 Broadcom çipsetli en uygun iyi modemlerdendir. Wifi performansı zayıftır. Wifi 4 modem ile 40-50 Mbit arası kablosuz hıza ulaşırsınız. Kabloluda ise kendi hızınızı alırsınız.

Wifi5 yani Wifi AC modem gerekir eğer kablosuzda iyi performans almak istiyorsanız. Kendi telefon/bilgisayarınız da bu standartı desteklemeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı