2 yıllık internetin faturasını topla üstüne kurulum ücreti ve modem ücreti gibi detayları ekle ve ödediğin faturaları toplam fiyattan düş, tebrikler cayma bedelinizi buldunuz. Bu arada 1000TL cayma bedeli ödemiyorlar, o cayma bedeli faturasını sen ödüyorsun ve faturanı ISS'e atıyorsun onlar faturandan düşüyorlar. 3 ay kullandın ve Türk Net'i beğenmedin diyelim o zaman elinde cayma bedeli ile kalıyorsun.
Geçme diyenler neyin kafasında arkadaş. Gigafiber var adam 230 TL'yi çok buluyor kafayı yemelik. Geç kardeşim. Ben de senin gibi TT mağduruyum 2 senedir de Türknet müşterisiyim vaadedilen hızın tamamını veriyolar kesinti olduysa beş parmağı geçmez yani.
Edit: Beğenmedim atanlar, ekonomiden bi haber gıbırnet gibi dandik ISS'lere başvurabilirsiniz ucuz diye tabi onlar da zam yemişse bilmiyorum.
Geçme diyenler neyin kafasında arkadaş. Gigafiber var adam 250 TL'yi çok buluyor kafayı yemelik. Geç kardeşim. Ben de senin gibi TT mağduruyum 2 senedir de Türknet müşterisiyim vaadedilen hızın tamamını veriyolar kesinti olduysa beş parmağı geçmez yani.
Bende Gigafiber var da haberim yok galiba Bana göre 1 yılda 180 lira zam çok arkadaş. Arkadaş geçecekse kendi kararı ben kendi fikrimi belirttim. Ama 3 ayda bir zam döşüyor TürkNet. Şu an 250 olan GigaFiber 3 aya 300 olur. Her gece internetimin kopması ayrı mesele zaten.
Edit: Yıllık enflasyonun çok üstünde zam yapan firmayı savunanlar daha beterini de hak ediyor olabilir
Ayriyeten haftada 2 kere gece 2-3 sularında 1 saatlik bir internet kesintisi oluyor. Bir anda internet kırmızıya dönüyor. Gece olduğu için destek de alamıyorsunuz. Önemli işlerin ortasına denk gelirse sıkıntıysa sokabilir.