Türk Telekom'dan TurkNet'e Geçtikten Sonra Ping Değişir mi?

Eğer ki port durumuysa ona elden bir şey gelmez ancak eğer farklı bir firmadan onlara geçiş talebinde bulunup iptal etmelerini bekliyorsan maalesef bende bekledim ona yapacak bir şey yok ancak sana tavsiyem işin ucunu sıkı tut hep sorgula bizim internet ne oldu diye ki üstüne düşsünler yapmaya uğraşsınlar eğer ki böyle devam ediyorsa çık çünkü bu senin en doğal hakkın.


Senin durumuna yakın bir şekilde bizde bekledik geçiş sürecindesin adamlara ara ve bildir durumunu acil olarak işleme koysunlar ama büyük ihtimalle ki bizde de öyle oldu bu iptal etmeye çalıştıkları firmanın keyfine kalmış biraz.
Malasef hocam müşteri temsilcisine bağlanamazsın. Onlar seni arayabiliyor. Sen onları aradığında robot konuşuyor şifrenizi öğrenmek için felan diyor. En iyisi beklemek.
 
Abicim bak şimdi zaten olay böyledir müşteri temsilcisi ya da işlemlerde önce senden kişisel bilgilerini ve ne yapmak istediğini sorar robot sende tuşlama yaparak geçersin seni filtrelemiş olurlar yani sonrasında sana bir insan ulaşır sende ona bütün sıkıntını söylersin olay budur abi.
 
@siresatt o hat değerleri ile 96 Mbps alabilirsin. Fakat şöyle bir şey var dslam kilidine denk gelirsen 88 Mbps kitlencek otomatik olarak. Bir sıkıntı yaşamazsın 100 Mbps'yi tam alamazsın kısaca.
Bugün başvurum tamamlandı şuan hızım 35 ancak üst paket başvurumu yaptım. Modem arayüzünde hızım 88 görünüyor ki bu dediğiniz kilit. Nasıl kurtulabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 32
Örnek vermem gerekirse TT kullanırken LoL'de 23-24 arası ping alırken TürkNet'e geçince 30-31 almaya başladım. 2 senedir durum böyle. Adana'da ikamet ediyorum.
 
Evet değişir sonuçta iki firmanın da çıkışları farklı ama iyi mi yoksa kötü mü olur bilemeyiz.
Yer yer aynı ama TTNET'in pingleri bir tık daha iyiydi. VAE kullanıyorum.
@siresatt Türk Telekom'un gelip dslam kilidini kaldırması gerekiyor. Önceden Twitter'dan yazınca kaldırıyolarmış. İstiyorsan dene oradan.
Cimer'e başvurdum bakalım ne olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı