Türk Telekom arayıp sorduğumda daha bilgi verilmedi dedi. Söylediğim şey yalan olabilir dedi. 1 haftaya kalmadan satışa çıkar paketler.GIBIRNet de şu an var olarak gözüküyor. Net Speed yakında olarak işaretlemiş GIBIRNet canlı desteğe sorayım.
Eki Görüntüle 1174119
İnternete gezerken gördüm Türk Telekom artık gigabit bağlantı veriyormuş deneyen var mı?
Eki Görüntüle 1173889
Kullanan var 2 gün önce aktif edildi müşterilere fiber özelTürk Telekom arayıp sorduğumda daha bilgi verilmedi dedi. Söylediğim şey yalan olabilir dedi. 1 haftaya kalmadan satışa çıkar paketler.
Bayağı güldüm hele Extreme uploada ayrı bir yarıldım fiyata ayrı bir çıldırdım tam bir dolandırıcılık!
Eki Görüntüle 1173913
Şu hızları TurkNet'de 100 TL'ye alıyorum ve öyle exreme upload diye cahil kesimi çekmek için oynamıyorlar direk saf 1000 up...
@Lıterhf kardeşim sitelerinde satışta yok. Sorduğumda şu an satışta en yüksek 100 Mbps var diye cevap aldım 5 tane müşteri hizmetlerinden.
Ve upload limiti kalkmadı ne kafası yaşıyorsun acaba? 20 Mbps upload verdiklerinde limitmi kalkıyor? Simetrik verse eyvallah derim sana. Ama 1000/20 veriyor.
@Lıterhf kankam bak. Hız limiti açıktır ama tanımlanan hız 20 Mbps olduğu için hız testi sonunda hızı 20ye düşecek.
Şaşırmadım upload hızına zaten hep böylelerdi. Zamanında 100 Mbps pakete 1 Mbps upload veriyolardı. Daha sonra 2 yaptılar bir şey yapmışlar gibi.
Şu an Telekom simetrik vermiyor. Ping konusunda zaten rezil bir firma. Bursa'da eve kadar fiberde viyana 40 ms alıyorum. İstanbul'da 23-24 alanlar var.
@Lıterhf kankam bak. Hız limiti açıktır ama tanımlanan hız 20 Mbps olduğu için hız testi sonunda hızı 20ye düşecek.
Şaşırmadım upload hızına zaten hep böylelerdi. Zamanında 100 Mbps pakete 1 Mbps upload veriyolardı. Daha sonra 2 yaptılar bir şey yapmışlar gibi.
Şu an Telekom simetrik vermiyor. Ping konusunda zaten rezil bir firma. Bursa'da eve kadar fiberde viyana 40 ms alıyorum. İstanbul'da 23-24 alanlar var.
@Lıterhf Speedtest pingçilerden biri yazık cidden. Tamam kardeşim Türk Telekom çok iyi (!).
20 Mbps upload berbat.
1-2 hafta sonra paketlerde 20 Mbps upload kalırsa o zaman konuşuruz.Gülüncek ne zoruna mı gitti Türk Telekom kotu diyordunuz 20'e razıyız 10 olsa gine iyi diyordunuz şimdi simetrik bahanesi yapıyorsunuz
20 upload mı var attığım fotolaflarda şu an hiçbir kullanıcı giga da 20 upload sabit almıyor.
1-2 hafta sonra paketlerde 20 Mbps upload kalırsa o zaman konuşuruz.
Telekom çıkarsın paketleri o zaman konuşuruz. Türk Telekom araplara satıldığı günden beri kötü bir firma.
Ve bu paketleri 7-8 yıl önce çıkarabilirdi. İhtiyaçı olan 200 alırdı veya 1000 alırdı. Upload hızı yıllardır 1-2 Mbps verdiler. 2017 veya 2018 upload hızını 4 yaptıklarında nasıl utanmadan reklam yapıyolardı. Sanarsın 100/100 internet vereceklerdi. Güldürdün sağ ol.
Telekom çıkarsın paketleri o zaman konuşuruz. Türk Telekom araplara satıldığı günden beri kötü bir firma.
Ve bu paketleri 7-8 yıl önce çıkarabilirdi. İhtiyaçı olan 200 alırdı veya 1000 alırdı. Upload hızı yıllardır 1-2 Mbps verdiler. 2017 veya 2018 upload hızını 4 yaptıklarında nasıl utanmadan reklam yapıyolardı. Sanarsın 100/100 internet vereceklerdi. Güldürdün sağ ol.