Türk Telekom'un gigabit tariflerini deneyen var mı?

@Lıterhf firma büyüklüğü ile kazanç doğru orantılı gitmiyor herhalde. Tahmin edebileceğinizden çok içerisindeyim Türk Telekom'un ailemde farklı pozisyonlarda Türk Telekom'da çalışan birçok insan var bunlardan en yakını annem olur. Kendisi bana her seferinde Türk Telekom artık çökmeye başladığını söylüyor. Ayrıca eklemek isterim 20 yıldır Türk Telekom kullanıyoruz farklı bir internete geçmedik. Benim amacım Türk Telekom'u kötülemek değil. Size şöyle örnek vereyim TurkNet'in toplamda 1.000 müşterisi olsun tek paket var bu müşterilerden 100.000TL kazanıyor ve giderleri 30.000TL olsun. Türk Telekom'un toplamda 10.000 müşterisi olsun bu müşteriler 120 liralık paket kullanıyor diyelim 1.200.000TL kazanıyor isterseniz 500.000TL gideri olsun. Her zaman TurkNet'ten daha fazla kazanıyor kârını yüksek tutuyor. Bu yüzden paketler pahalı oluyor. Tekrar söylüyorum amacım Türk Telekom'u kötülemek değil veya farklı bir firmayı övmek değil. Türk Telekom kâr marjını çok yüksek tutuyor eğer sürümden kazanmak istese piyasayı çok rahat domine edebilecek bir firma. Bana tekrar Türk Telekom büyük firma giderleri çok yüksek demeyi düşünürseniz yazdığım kelimelerin anlamlarına bakın lütfen.
 
Ne demek ama unutma fiber kullanıcılarına özel bütcene uygun pakete geç değerleri buraya at Mobile ve PC olarak.


Fiber ise istese 1000 pakete geçer isterse 100 hiç sorun değil Türk Telekom hallediyor onu.
Turknet te paket mi seçicem anlamadım gigafiber 1000mbps download 1000mbps upload 100 tl değil mi
 
TurkNet'te paket mi seçeceğim anlamadım GigaFiber 1000MBPS download 1000MBPS upload 100 TL değil mi?

O TurkNet altyapısına özel dostum bşnanda TurkNet kutusu yok ise o paketi alamasın ama Türk Telekom altyapın var ise o GIBIRNet sitesindeki giga paketi alabilirsin.
@Lıterhf firma büyüklüğü ile kazanç doğru orantılı gitmiyor herhalde. Tahmin edebileceğinizden çok içerisindeyim Türk Telekom'un ailemde farklı pozisyonlarda Türk Telekom'da çalışan birçok insan var bunlardan en yakını annem olur. Kendisi bana her seferinde Türk Telekom artık çökmeye başladığını söylüyor. Ayrıca eklemek isterim 20 yıldır Türk Telekom kullanıyoruz farklı bir internete geçmedik. Benim amacım Türk Telekom'u kötülemek değil. Size şöyle örnek vereyim TurkNet'in toplamda 1.000 müşterisi olsun tek paket var bu müşterilerden 100.000TL kazanıyor ve giderleri 30.000TL olsun. Türk Telekom'un toplamda 10.000 müşterisi olsun bu müşteriler 120 liralık paket kullanıyor diyelim 1.200. 000TL kazanıyor isterseniz 500.000TL gideri olsun. Her zaman TurkNet'ten daha fazla kazanıyor kârını yüksek tutuyor. Bu yüzden paketler pahalı oluyor. Tekrar söylüyorum amacım Türk Telekom'u kötülemek değil veya farklı bir firmayı övmek değil. Türk Telekom kâr marjını çok yüksek tutuyor eğer sürümden kazanmak istese piyasayı çok rahat domine edebilecek bir firma. Bana tekrar Türk Telekom büyük firma giderleri çok yüksek demeyi düşünürseniz yazdığım kelimelerin anlamlarına bakın lütfen.

Türk Telekom istese tüm paketleri 80TL yapar istese cidden yapar ama paket fiyatlarını yüksek tutmayı istiyor fakat diğer ISS gore daha iyi Türk Telekom onu da dipnot edeyim kendimden biliyorum.
 
Yav şu firmalarda babanızın ortaklığı mı var? Neden bu kadar pohpohluyorsunuz anlamıyorum.
Telekom madem büyük bir şirket; neden 100 Mbit paketi ocak söndürür gibi fahiş fiyatlara satıyor?
Peki altyapısı 81 ili kapsıyor; o zaman neden sıfırdan altyapı kurarmış gibi yüksek fiyat belirliyor?
Alternatif operatörler olmasaydı Telekom 100 indirme 2 gönderme hızı ile çağı kapatırdı.
Telekom ne harcamış da TurkNet, GIBIRNet ile kıyaslıyorsun anlamadım? Telekom'un döşediği omurga Ar*plara peşkeş çekilmeden önce yapıldı. Ar*plar da sanki çok para harcamış gibi BTK'ya ağlayıp fiyatları yükseltmedi mi? Zaten döşenen altyapının büyük çoğunluğu devlet eliyle neredeyse sıfır maliyetle çekildi. Belediyeden izin alınacağı zaman "Devlet Kurumu " olduğu için zorluk çıkartılmadı. İller arası hat çekileceği zaman "Karayolları Genel Müdürlüğü " sıkıntı yaratmadan yolları kazdı, yol kenarlarına fiber hattı çekti, hala da çekilmeye devam ediliyor.

O zaman bu Telekom parayı nereden kazınıyor diyecekseniz: Fatih projesi ile cukkalanan paraları bir bilseniz aklınızı kaybedersiniz. Devlet daireleri Telekom kullanıyor, mevcut altyapıyı sadece birkaç güncelleme ile diğer operatörler kiralayıp sürümden kazanıyor.

Bu arkadaş belli ki sitede yaşıyor. Firmalar sitelere metro Ethernet çekip simetrik paketleri dairelere uygun fiyatlara satıyor.
 
Ya bu gigafiber müşterilerine özel müşteri hizmeti sunuluyormuş cok mu problemli bu fiber kopma fln mi oluyor gecmem o zaman
 
TurkNet GigaFiber altyapım var.
Ben geçin derim zaten taahhüt saçmalığı olmadığı için beğenmezseniz çıkarsınız. GigaFiber aldığınızda ticket atmak yerine müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca TurkNet'in Steam ve Netflix'e en hızlı bağlanan ISS olduğunu unutmamak lazım. GigaFiber kullanan arkadaşlarım var ve hiç kopma veya ping sıkıntısı yaşadıklarını duymadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı