Türk yapımı hayatta kalma oyunu

Yeni bir Erzurum adında oyun çıkacakmış bir anda ne oluyor dedim. Sonra baktım ki oyunmuş. Bence şu an için gerçekçi olmasa da eski zamanlar için bir ihtimal gerçeklik söz konusu olabilir. Erzurumda 2 yıl yaşama imkanı buldum. Kendim de Erzincanlıyım oraya bayağı yakın. Yani ben yaşarken gerçekten soğuk oldu ama bir hayatta kalma oyunu olacak kadar değil. Linki aşağıya bırakıyorum. İsterseniz bakabilirsiniz.
Ekleme: Oyunun videosu bile saçma yeni izledim. Bak bir düşün yemek arıyorsun ama tren yolunda yürüyorsun. Ve Erzuruma gök taşı düşüyor. Olur belki az ihtimal ama olmaz. 9 Kilometre açık alan hiç fazla değil.
gta 5 te uçan motosikleti sorgulamıyorsun gök taşını sorguluyorsun..
 
Minare var ayı var :) kıtlamalık şeker çay var onun gibi şeyler yani bir Türk yapımı oyun ve geliştirilil illaki oyunun arkasında kalmamız gerek.
"Türk yapımı" olması gerekçesiyle vasata tapmak ülkenin her sektörde geride kalmasını sağlıyor. "Orjinal bir oyunun daha kötüsünü yapmışlar" deyip yapımcıyı daha iyisine teşvik etmek yerine adamların yaptığı kötü işi yüceltmek tam bizlik iş.
 
Minare var ayı var :) kıtlamalık şeker çay var onun gibi şeyler yani bir Türk yapımı oyun ve geliştirilil illaki oyunun arkasında kalmamız gerek.
Türk motiflerini kullanarak zaten oyuna bağlayan o. Ben almadım oyunu Türk oyunuysa türk oyunu. Adam akıllı oyun yapsın. Long Dark'tan çalmasın. 20 TL vereceğime iki tane tavuk dürüm yer keyfime bakarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı