Türk yapımı oyun: Potentia

Bir şekilde yayıncılara ulaştırmalıyız. En azından demoyu oynasalar bile büyük kesim böyle bir oyunun varlığını bilecek.

Aynen bende şaşırdım. Türklerin elinden çıkması ayrı bi güzel. Ben indirmeye başladım bile. Ama 5 GB olması şaşırttı. Gerçi demoydu. O yüzden düşüktür.
Ben inanamıyorum ya. Bir an önce denemek istiyorum.
Hocam oyunu oynuyorum şuan ama takıldım kaldım bir yerde. @371129 yardım eder misiniz ? Oyunu çok beğendim bu arada.
Çözdüm hocam

Son düzenleyen: Moderatör:
Last of Us havası aldım. Umarım güzel işler başarırlar.
Bu arada demosunu izledim Erzurum'dan sonra çağ atlamışız gibi geldi

Son düzenleme:
Bu oyunda beğenmediğim tek şey Türkçe dublaj, sanki ruhsuz olmuş. Askerlerin yürüyüşleri de düzeltilse daha da güzel olur bana tuhaf geldi askerlerin yürüyüşleri. Grafikler bana tam 2013 te çıkan last of us gibi geldi. Yine de iyi iş çıkarmışlar. Yapanların eline sağlık verdikleri emeklere değmiş başarılarının devamlarını dilerim.

Kesinlikle satın alıp, oynayacağım bir oyun olacak. Bana kalırsa "ERZURUM" oyunundan çok çok daha başarılı. Tamam bu oyun da, başka bir oyundan esinlenerek yapılmış ama, "ERZURUM" oyunu, bildiğiniz The Long Dark kopyası.

Pintipanda ve Can Sungur oyunun videosunu çekti. En azından biraz daha büyük kitlelere ulaştı. Umarım daha çok izlenen yayıncılarda bu potansiyeli görür.

Pintipanda ve Can Sungur oyunun videosunu çekti. En azından biraz daha büyük kitlelere ulaştı. Umarım daha çok izlenen yayıncılarda bu potansiyeli görür.
Easter Gamers TV, Pqueen videosunu çekti. Kendine Müzisyen'nin modlarına yazdım ben yazın bakalım dediler yazdım umarım bakıp oynarlar ve daha çok kitleye ulaşır. Galiba ilk defa bir Türk oyununu ciddi bir şekilde oynayıp bitireceğim

Oyun hazır assetlerle yapılmış diyorlar. Bu birazcık üzdü ama sonuç olarak ortada güzel gözüken bir ürün var. Ayrıca Elraenn falan da oynamaya başladı oyunu. Büyük kitlelere yayıldığına göre geri kalan iş yapımcı stüdyoda.

Yine de bir emek hissettim ben Elraenn vs. de oynadı dediğin gibi.

Kusura bakmayın ama ben Erzurum'a oyun bile demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…