Türkçe Drill hakkında ne düşünüyorsunuz?

Thundem

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
1.140
Çözümler
1
Son zamanlarda Cakal, LvbelC5, Batuflex, Uzi gibi sanatçıların ülkemizde popüler olduğu Türkçe Drill hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Aslında bana kalırsa bu tarz müzik türlerinin özelliklerini anlayışla karşılamak gerekiyor. Drill sanatçıları sözlere pek önem vermiyor. Akıcı, söylemesi hoş ve gaza getirici olarak da gazlayıcı beat'ler (bass'lar) kullanıyorlar. Ben seviyorum çünkü gaza getirme ve moral aşılama açısından başarılı. Sanatsal ihtiyaçtan ziyade ruhsal ihtiyaç olarak insanda yararlı noktaları var.
 
Son zamanlarda cakal, lvbelc5, batuflex, uzi gibi sanatçıların ülkemizde popüler olduğu Türkçe drill hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hepsi drill tutunca yabancılardan Flow, beat, hatta kliplerini bile çalmaya başladılar. Lvbelin zor diye bir parçası var efsane bir parça. Fakat neden böyle boktan işler yapıyorlar şu an hiç bilmiyorum. Gerçekten son cikardiklari çok vasat.
 
when-you-enter-into.jpg
 
Gereksiz bir müzik grubu hatta okula o tarzda gelenler var saçlarını yandan kazıtıp kendilerini bir şey sanarlar.
 
Ben müziğin bana bir şeyler anlatması gerektiğini savunuyorum. Drill dediğin muzikse birkaç kelimeyi yan yana getirmekten ibaret.
Marka sayıp, kafam güzel diyip, s*rtuklerden ve cam bardaktan bahsediyorsa de kendisine kaliteli diyemem. Hele ki "rap" adı altında. Güzel görecelidir ama kaliteli olması değildir.

Ancak her müzik türünün olduğu gibi drill'i de iyi yapabilen isimler var ama sorun da şu ki bu isimlerin hepsi yıllardır piyasadalar. Onlar yeni yetmelerden değiller anlayacağınız. İmkanım olsa kaldırırım tüm yeni rezillerin drill parçalarını.
 
Son zamanlarda Cakal, LvbelC5, Batuflex, Uzi gibi sanatçıların ülkemizde popüler olduğu Türkçe Drill hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çöp. Rap bu değil. Bu beceriksizler yüzünden millet rapden soğuyor.
Anladık hocam en çok karıyı sen düzdün, en çok da sen ot çektin...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı