longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #1 Selamlar, dün akşam arkadaşımla beraber büyük bir özveriyle hazırladığımız bu playlisti siz değerli forum üyelerine takdim etmek istedim. Umarım hoşunuza gider. Yorumlarınızı ve favlarınızı bekliyoruz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selamlar, dün akşam arkadaşımla beraber büyük bir özveriyle hazırladığımız bu playlisti siz değerli forum üyelerine takdim etmek istedim. Umarım hoşunuza gider. Yorumlarınızı ve favlarınızı bekliyoruz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 324 18 Ekim 2025 #2 Genellikle İstanbul trip ve anaf tayfayla dolmuş severiz ama khontkar ezhel gibi eski olsa da daha başarılı isimler de var. Playliste puanım 8,5/10
Genellikle İstanbul trip ve anaf tayfayla dolmuş severiz ama khontkar ezhel gibi eski olsa da daha başarılı isimler de var. Playliste puanım 8,5/10