Türkçe ve sosyal nasıl arttırılır?

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Bir sayısalcı olarak matematik geometri ve fenim iyi seviyede sayılır ama buna karşılık bir o kadar da Türkçe ve sosyal netlerim yerlerde. Türkçede 20-25 civarı yapıyorum. Sosyalda 10 civarı geçen gün 5 net geldi sosyalde. Nasıl arttırılır?

Bir sayısalcı olarak matematik geometri ve fenim iyi seviyede sayılır ama buna karşılık bir o kadar da Türkçe ve sosyal netlerim yerlerde. Türkçede 20-25 civarı yapıyorum. Sosyalda 10 civarı geçen gün 5 net geldi sosyalde. Nasıl arttırılır?
Bende sözeli hiç çalışmadan fulleyebiliyorum ama sayısalı hiç yapamıyorum.

Türkçe yanlışlarınız dil bilgisinden mi geliyor? Paragraftan mı?

Aynı sorun bende de var hocam. Kpss çalışıyorum. Tarih vatandaşlık coğrafya türkçe yok. Sadece matematik paragraf var ne yapacağı mı bilmiyorum. Ekstradan fuzem falan satın aldım ama konuları anlamıyorum. Koç tutmayı düşünüyorum.

Türkçede dil bilgisi konularını çalışıp soru bankası bitirin. Günlük rutin paragraf da ekleyebilirsiniz programınıza. Bir süre sonra da haftada 2 Türkçe denemesine geçersiniz, bir ayın sonunda netleriniz artmaya başlayacaktır zaten.

Tarih-coğrafya için kritik konular kamplarına bakabilirsiniz. Felsefe ve din içinse en çok çıkan kavramları yazdığınız bir not defteri tutmanızı öneririm. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri soruyorlar çünkü.

Türkçede dil bilgisi konularını çalışıp soru bankası bitirin. Günlük rutin paragraf da ekleyebilirsiniz programınıza. Bir süre sonra da haftada 2 Türkçe denemesine geçersiniz, bir ayın sonunda netleriniz artmaya başlayacaktır zaten.

Tarih-coğrafya için kritik konular kamplarına bakabilirsiniz. Felsefe ve din içinse en çok çıkan kavramları yazdığınız bir not defteri tutmanızı öneririm. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri soruyorlar çünkü.

Ezber yapmak zor ya Türkçe özellikle dil bilgisi bana çok zor geliyor yazım yanlışları noktalama işaretleri falan de kinin yazılımı falan. Ben şu an sadece paragraf ve matematik çalışıyorum. Coğrafya ve tarih yok bakalım nasıl toplayacağız.

@Sherlock Osman dil bilgisinde bir süre sonra otomatik kökleri ayıracağınızı fark ediceksiniz zaten. Coğrafya-tarih için de sayısal öğrencisi için mis gibi kritik konular kampı adında bir şey çıkarmış youtubedaki hocalar, faydalanın mutlaka. Ezber zor diye kaçmayın 15 netten bahsediyoruz burada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı