Türkçe yama için Game Pass dosyalarını değiştirmek

371129

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
3.797
Makaleler
9
Çözümler
12
Malum Control, XGP PC'ye gelecek fakat oyun dosyalarına bir şey ekleyemiyorum. Biraz araştırdım ama çok bir şey bulamadım. Yönetici izni kısmını halletim ama deneme amaçlı indirdiğim The Bard's Tale'in oyun dosyalarına girmeme rağmen bir şey ekleyemiyorum. Resim ve müzik dosyası hatta oyunun kendi kısayolu bile eklenmiyor. Bunun bir çaresi var mı?
 
Malum Control, xgp PC'ye gelecek fakat oyun dosyalarına bir şey ekleyemiyorum. Biraz araştırdım ama çok bir şey bulamadım. Yönetici izni kısmını halletim ama deneme amaçlı indirdiğim the Bard's Tale'in oyun dosyalarına girmeme rağmen bir şey ekleyemiyorum. Resim ve müzik dosyası hatta oyunun kendi kısayolu bile eklenmiyor. Bunun bir çaresi var mı?

Hocam YouTube üzerinde bazı oyunların nasıl yapıldığı anlatılmış. O kadar karışık ki biraz uğraştıktan sonra kapattım. Öncelikle windowsapp klasörünü açabilmek için "dosyalar->güvenlik" seçeneğinden bir ayar yapıyorsunuz. Klasörü açtıktan sonra oyunu başlatıp 3. parti bir yazılımla oyun çalışırken yama yapıyorsunuz gibi bir şey. Yine de deneyebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı