Türkçe Yamacı sitesinden virüs bulaştı

Arkadaşlar, tavsiye vermek istiyorum. Saçma sapan sitelerden yama indirmeyin. Outer Wilds yaması indirdim, PC virüs doldu.

Kaynağı sağlam olan yama indirin. Güvenlik duvarını iptal etti kendi kendine. TRlang diye bir setup kurdum ve 7-8 tane virüs buldu PC. Kaspersky ile sildim hepsini, güvenlik duvarını yeniden sağlayabildim zar zor. Virüs bulmuyor ama yeniden bir ESET kurup taratacağım, bakalım bulacak mı.

Ne olur ne olmaz diye, silinmiş midir hepsi diye soruyorum. Görev yöneticisinde PC'yi kullanan saçma bir uygulama yok. Sizce PC'de virus kalmış mıdır?

Sitenin kaynağını buraya bırakıyorum. Ben yandım siz yanmayın: htt ps://ww w. turkce yamaci. com/rpg-turkce-yama/outer-wilds-turkce-yama-her-sey-turkcelestirildi/.html
Geçmiş olsun hocam.
Hocam sitenin görünümünden anlamalıydınız sitenin çoban olduğunu. 😀
 
Tamamdır hocam. ESET yine bir şeyler buldu bu arada, onu yapınca sorun kalmaz değil mi?

ESET güzel bir antivirüstür, sağlam virüsleri bile bulabilir. Virüslerin çoğunu bulmuştur bence, Malwarebytes'a gerek yok. ESET ve Windows Defender ile tarama yaparsan bence virüsler gider.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şifrelerin çalındıysa kesbişolsun.

Demeyin etmeyin hocam :( Korktum şu an çok vallahi 1 dk içinde çalmış olabilirler mi? Dün gece 1 saate çözdüm silindi gözüktü hepsi bütün uygulamalarım ikinci kimlik sağlayıcısı ile korunuyor banka hesaplarına giremezler diye düşünüyorum bir Steam var bir de Epic banka türü işlemlerimi telden hallediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı