Türkçe yaması olan görsel roman oyun önerisi

RglarX

Decapat
Daha fazla  
İlk olarak İngilizcem çok temel, yani 50 cümlenin 15-20'sini zar zor anlıyorum. Bu yüzden Türkçe yaması olan bir görsel roman önerirseniz daha iyi olur.

Son zamanlarda çok fazla aksiyon, FPS oyunları oynadım, biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Rahatlatıcı, türü önemli değil. abartı derecede aksiyon olmadığı sürece olur.
(İlgim yok ama romantizm bile olabilir yani sıkmasında yeter.)

Hocam bu tür oyunlarla fazla haşır neşir değilim ama Doki Doki:Literature Club oynamıştım, ben fazla beğenmedim ama belki sizin ilginizi çekebilir bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam bu tür oyunlarla fazla haşır neşir değilim ama Doki Doki:Literature Club oynamıştım, ben fazla beğenmedim ama belki sizin ilginizi çekebilir bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam doki doki'yi oynadım. Oyunda piskolojik korku unsurları var. Düşündüğünüz gibi bir oyun değil yani.

İlk olarak İngilizcem çok temel, yani 50 cümlenin 15-20'sini zar zor anlıyorum. Bu yüzden Türkçe yaması olan bir görsel roman önerirseniz daha iyi olur.

Son zamanlarda çok fazla aksiyon, FPS oyunları oynadım, biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Rahatlatıcı, türü önemli değil. Abartı derecede aksiyon olmadığı sürece olur.
(İlgim yok ama romantizm bile olabilir yani sıkmasında yeter.)

https://store.steampowered.com/app/234270/Ken_Folletts_The_Pillars_of_the_Earth/?l=turkish - hocam manitaya bunu almıştım en son güzel oyun bence benim Steam hesabında da var ama oynamadım sıra gelmedi orijinal dil desteği de var yapımcı tarafından.

Hocam Personayı neden değiştirdiniz? güzel gibi duruyordu.

Being A Dik güzel oyundur.

14 dolar biraz fazla o tarz bir oyun için. 100 TL falan olsa alırdım.

https://store.steampowered.com/app/234270/Ken_Folletts_The_Pillars_of_the_Earth/?l=turkish - hocam manitaya bunu almıştım en son güzel oyun bence benim Steam hesabında da var ama oynamadım sıra gelmedi orijinal dil desteği de var yapımcı tarafından.

Hocam kız arkadaşınız oyunu beğendimi? HowLongToBeat'a falan baktım yeteri kadar uzun, konusuda güzel gözüküyor. Alıcam sanırım.

14 dolar biraz fazla o tarz bir oyun için. 100 TL falan olsa alırdım.
Bilindik bir siteden ücretsiz indirebilirsiniz. Korsan olarak düşünmeyin çünkü yapımcı oyunu yalnızca destek olmak isteyenler olur diye Steam üzerinden satışa çıkarmıştı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı