Türkcell Superbox çekim gücü öğrenme

The Poine

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisi olan var mı? Recep hocam yapmış ama en fazla 80 Mbps hız almış mesela. Bir de Recep hocama 300 Mbps alacaksın demişler :) Kandırıyorlar yahu adamı. Ben de almayı düşünüyorum, ama ne kadar hız alabilecegimi ogrensem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğun yere, çekim gücüne, şebekenin o anki yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir. En doğru sonucu kurulum için çağırıp test ettirerek görebilirsin. Telefonun 4.5G hızı ile de yaklaşık bir karşılaştırma yapabileceğini düşünüyorum. Turkcell hat varsa tabiki. :)

Hocam, peki mesela gerçekten yüksek değerler (50-100 aralığında) sonuçlar aldın ama senin beklentim daha yüksek (100-300) diyelim. Kurulum ekibine beğenmedigimi soylesem ne olur acaba ?

Ankara'nın merkezine baya yakınım hocam.

Galiba test için geldiklerinde zaten kurulum isteyip istemediğine dair kağıt imzalıyorsun. İstemezsen zorla imza attıracak halleri yoktur. Bir arkadaşım çağırdı ve hızı beğenmeyince almayacağını söylemiş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı