Türkiye - Almanya: EuroBasket 2025 Final Mücadelesi!

RitmicOfficial

Hectopat
Makaleler
6
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
FİNAL GÜNÜ! 🇹🇷FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası finalinde 12 Dev Adam’ın rakibi Almanya. 🏀🇹🇷 Tür.jpg

Türkiye, EuroBasket 2025’te namağlup yoluna devam ediyor. Bugün finalde FIBA 2023 Basketbol Dünya Kupası şampiyonu Almanya ile karşı karşıya gelecek.
  • Maç Saati: 21.00
  • Yayın: TRT 1
Kazanan taraf Avrupa’nın zirvesine çıkacak ve altın madalyanın sahibi olacak.

A Milli Basketbol Takımımız’a yürekten başarılar! ❤️🤍

Normalde pek basket maçı izleyen birisi değilim. Basketten de zerre anlamam. Tabii mesele milli mesele olunca açıp izledim. Daha doğrusu pek izleyemedim desem yeridir. TRT denen leş kurum maç zevkimin içine etti. Leş kargaları utanmasalar her saniye reklama gidecekler.

Alman RTL kanalı devlet kanalı olmamasına ve TRT gibi milletten haraç (evet haraç) kesmemesine rağmen zırt pırt reklama girip yayını sabote etmedi. Bu ahlaksız kepazeler ise hem yayın esnasında bant reklamı koyarak hem de yine maç esnasında reklama giderek A101 denen çöp market başta olmak üzere Arap propagandası yapıp durdu. Devlet kanalı kisvesi altında soygun yapan kaç tane kanal var merak ediyorum açıkçası. Milletin cebinden zorla parasını alıp bir de üstüne leş gibi hizmet veriyor Allah'ın hırsızları.

İşin garibi ise bu hırsızlara bir Allah'ın kulu da çıkıp siz ne ayaksınız diyemiyor. Diledikleri gibi at koşturabiliyorlar. Tabii asıl mallık bende. Onca imkan varken oturup haramzadelerin kanalından maç izliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı