Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haline şükret. Allah devletimizin ayağına taş değdirmesin. Avrupa'da ki benzin fiyatlarından haberin yok galiba! Yat kalk devletimize şükret. Senin gibi durumu olan yok. Bak senin bunu yazacak telefonun var neyine yetmiyor. Ekonomi çok iyi. Eskiden kuyruklar vardı şimdi yok.

Arkadaşlar dediklerimin hiçbirini dikkate almayınız. Yazarken ben bile delirdim

Güldürdünüz hocam akşam akşam koptum askfnasof

20 yıllık PC var bende pentium işlemci. Atayım kasayı? Yatak altında. Kullandığım laptop Minecraft 10 FPS veriyor. Pes 13 zor oynuyorum.
Bendede eski PC var 17 yıllık bu başka PC'in olmadığını göstermez.

Bir çok konuda CHP'ye destek atmayacağım demiştim. Evet, ne kaldı elinde? Gönder gelsin...
Kim sana dedi atacaksın diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik CHP zihniyeti.
Ya sen kendini yeterince rezil ettin zaten nasıl hala mesaj atıyorsun konuya ya? Sokakta yürürken karşılaştığın manzara karşısında kendi fikirlerini düşününce hiç utanmıyor musun? Nasıl bir at gözlüğünüz var ve nasıl bu kadar şeyi görmezden gelebiliyorsunuz? Şu konuda bile sana karşıt olan mesajların tümüne üşenmeden Beğenmedim emojisi atmışsın. Neyi amaçlıyorsun? ne olmasını istiyorsun? Gelecekten beklentin gerçekten şu anki gidişatın devam etmesi mi?

Sen ve senin gibileri gerçekten aklım almıyor. Böyle konuşan, böyle yazanları görünce ister istemez aklıma yoksullar geliyor. Sen burada mevcut hükümeti savunurken gün geçtikçe daha çok yoksullaşıyorlar. Bir baba asgari ücretle nasıl evini geçindireceğini düşünürken senin şuraya geçip pişkin pişkin şunları yazman gerçekten korkunç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…