Din kardeşi, ensar, muhacir, cart curt diye diye ülkeye ne idüğü belirsiz insanları topladılar, sınırdan geçenlerin yanında ne çocuk var ne kadın var, hepsi eli silah tutan adamlar(!), her yeri mesken tutmuşlar, dükkanlar açmışlar, anayasayı ihlal ederek Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili Türkçedir maddesini çiğneyerek her yere arapça yazılar asıyorlar, hükümet üç maymunu oynuyor.
Dükkanlar açıyorlar, esenyurtta yaşayanlar çok çok iyi bilirler.
Şunlar iktidara bir dokunsun başlarlar yine kandırıldık ettirildik diye yine her zaman çok iyi yaptıkları mağdur rolünü iyi oynarlar.
Tamamen sorun bizim halkımızda diye düşünüyorum. Şuanda yaşamış olduğumuz sorunları biz kendimiz meydana getirdik. Halkımız çoğunlukla bazı şeylere körü körüne inanıyor. Bu siyasi olarak olsun veya herhangi bir konuda olsun. Takım tutar gibi parti tutuyoruz örneğin. Bu ülkede milleti temsil etmekle görevli bir milletvekili neden yüksek maaş alıyor? Veya taşı toprağı altın olan bir memlekette neden ekonomik sıkıntılar içerisindeyiz? Eğitimsizlik, ahlak ve kültür kavramından fazlasıyla uzaklaştığımız için toplum olarak büyük bozulmalar göze batıyor. Hiçbir şeyi sorgulamamız ve yapıcı eleştiri yapmadığımız sürece bu böyle gidecek.
Biraz daha bu mesajları okursam ağzım bozulacak o yüzden bu konuyu salıyorum. Adam o bilgisayarın neden 20 bin olduğunu değil de 20 bine bilgiayar alındığı için laf ediyor.
@aszx yazarken bile o kadar yanlış yazıyorsun ki seni alıntılasak biz ceza yiyeceğiz. Neyse konumuza gelelim, ben de yakın bir zamanda 15-20 bin civarı bilgisayar alacağım. Zengin miyim? Hayır zaten kredi kartına taksit ile veya kredi çekerek alacağım. Burada asıl sorulması gereken soru bir bilgisayar niye 20 bin TL? Bunu hiç sorguladın mı?
@aszx yazarken bile o kadar yanlış yazıyorsun ki seni alıntılasak biz ceza yiyeceğiz. Neyse konumuza gelelim, ben de yakın bir zamanda 15-20 bin civarı bilgisayar alacağım. Zengin miyim? Hayır zaten kredi kartına taksit ile veya kredi çekerek alacağım. Burada asıl sorulması gereken soru bir bilgisayar niye 20 bin TL? Bunu hiç sorguladın mı?