Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cumhurbaşkanımızdan sonrasını okumadım. Hep aynı yalan hikayeler.

Bir insana akılsız demek kötü, bana deseler üzülürüm. Onun dışında haklısınız.
Önündeki şeyi görmüyorsa, at gözlüğü takıyorsa ve anlatılmasına rağmen üsteliyorsa kusura bakmasın ama derim. Hak edene hak ettiği kadar. Sırf trollük yapmak için o hesabı açtığına eminim. Aklı sıra tepki çekiyor, hemen oltaya düşmeyin. Engelle, geç.

Türkiye: Milli uyanış.
Film gibi hayatlar.

Tayyip Erdoğan ülkeyi yönetemiyor bunda hemfikirim çoğu kişi ile fakat anlayamadıkları şöyle bir şey var. Bu adamdan önce başta kimler vardı ve ne yaptılar? Veya şu an seçim olsa başa geçecek altılı masa veya diğer küçük partilerden hangisi yönetebilir? Siz hiç geçmişte yaşanan koalisyonları öğrenmediniz mi? Bir ülke asla koalisyon ile sağlıklı bir şekilde yönetilemez zaten. Her kafadan ayrı ses. Şu an seçim olsa küçük partilerin kazanma şansının olmadığını varsayarak tekrardan tayyip Erdoğan'a atarım. Mansur Yavaş'ı Twitter'da hatasız olarak göstermeye çalışan sözde atatürkçü 'Atatürk'ün ilke inkılaplarını bilmez' bir toplum var. Kanmayınız arkadaşlar böyle şeylere. Ekrem'i rakı balıkta gördük zaten. Daha adayını açıklamakta güçlük çeken bir mualefet varken ülke ne halde olursa olsun muhalefet kazandığında daha da batmaya mahkum olacaktır. Bu dediklerim kabul görmeyebilir ama gerçekler bunlar. Ülke iyi demiyorum tabii ki yetersiz fakat kim gelirse gelsin şıp diye kesemeyecek bu sorunları.

Arkadaşlar düşünsenize bir ülke var yöneten kişi ve yandaşları teröre destek vermek gibi daha birçok iğrenç şey yapan hainler, halkı da gıkını çıkarmıyor bunların her yaptığına inanıyor, bu hainler de insanları din ile uyuşturup ne kadar tarikatçı varsa devlet içine alıyor yandaşlarına peşkeş çekiyor falan. Uydurma bir ülke olsa da ne kadar kötü değil mi?

Türkiye İslam Cumhuriyetine hoş geldiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…