Glarious0
Hectopat
O adam kimdi ya?Jaho diye bir "dombili" var birlikte Akp'ye basıp Almanya'ya gidin.
O adam kimdi ya?Jaho diye bir "dombili" var birlikte Akp'ye basıp Almanya'ya gidin.
Arkadaşın muhafazakar duygularını hala içinde yatıyor farkında değil.Ilık su akp lisi.
O adam kimdi ya?
Ülke siyasal İslam yüzünden bu halde. Ayrıca muhalefete oy vermezsek Erdoğan'ı nasıl göndereceğiz?
Gerçekten çok hatan var. Bir kere Ekrem İmamoğlu rakı içiyorsa bundan sana ne? Muhalefet adayı açıklama konusunda mükemmel bir şey yaptı, eğer açıklasalardı sonları kk gibi olacaktı. Senin gibilere ne diyorlar biliyor musun? Çekingen Akp'li. Sonu biraz sert olmuş olabilir ama artık bıktım gerçekten.
Bana ne mi? Kar yağdığında ki olayları unuttun galiba dostum. Çekingen Akp'li falan değilim taraf tuttuğumu da düşünmüyorum sadece olanları ve fikrimi beyan ediyorum. Peki sana bir soru sorayım; sen gerçekten muhalefetin bu ülkeyi en azından şu anki derecede yönetebileceğini düşünüyor musun?
Türkiye artık eski tadını vermiyor, ekonomi, suçlar, haberler, yaşam kalitesi olsun. Bir insan Nutella'dan BİM sarellesine nasıl bir düşüş yaşayabilir ya?
Bu kurban tadını vermiyor.
Bana ne mi? Kar yağdığında ki olayları unuttun galiba dostum. Çekingen Akp'li falan değilim taraf tuttuğumu da düşünmüyorum sadece olanları ve fikrimi beyan ediyorum. Peki sana bir soru sorayım; sen gerçekten muhalefetin bu ülkeyi en azından şu anki derecede yönetebileceğini düşünüyor musun?
Muhalefet başa geldiğinde Erdoğan kadar güçlü olamayacak. Yani herhangi kötü bir şey olursa onu başta bırakmazlar.Bana ne mi? Kar yağdığında ki olayları unuttun galiba dostum. Çekingen Akp'li falan değilim taraf tuttuğumu da düşünmüyorum sadece olanları ve fikrimi beyan ediyorum. Peki sana bir soru sorayım; sen gerçekten muhalefetin bu ülkeyi en azından şu anki derecede yönetebileceğini düşünüyor musun?
Yazılarını okudum da akp yandaşısın galiba, şimdi anlıyorum muhalefet için dediklerini.
Muhalefetten kastın 6+1 ise, Akp den farkları olduğunu düşünmüyorum ama muharrem ince, ümit Özdağ ve Mansur Yavaş adam akıllı yönetir ülkeyi.Bana ne mi? Kar yağdığında ki olayları unuttun galiba dostum. Çekingen Akp'li falan değilim taraf tuttuğumu da düşünmüyorum sadece olanları ve fikrimi beyan ediyorum. Peki sana bir soru sorayım; sen gerçekten muhalefetin bu ülkeyi en azından şu anki derecede yönetebileceğini düşünüyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.