Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki Mansur Yavaş ve ümit özdağ hakkında ne düşünüyorsun?

Mansur Yavaş'ında elbet hataları var her insan gibi fakat Ankara hakkında göze batan bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum belediye seçimi olduğunda oy verilebilir fakat cumhurbaşkanlığı için hazır olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ümit özdağ'da aynı şekilde. Bize yeni kan lazım daha doğrusu genç ve ileri görüşlü. Bu insanların hiçbiri kesin bir doğrulukta yönetemeyecektir bu düzen böyle gitmeyecektir zaten. Bu dediklerim Erdoğan için de geçerli.

Çok acı bakıyorum size umarım aklınız başınıza gelir bir an önce.

O zaman hep beraber basalım ampüle.

Böyle isimler var iken hala beklemeliyiz diyorsanız daha çok beklersiniz.

Sayın Cumhurbaşkanım Mansur Yavaş* ( Umarım bir gün )

Ben kendimi doğru mu ifade edemiyorum diye düşünmüyorum değil bazen. Kesinlikle ne iktidarı ne muhalefeti doğru bulmadığımı anlatmaya çalışıyorum fakat sizin gibi pır anlayanlar direkt 'Ekrem şöyle tayyip böyle' diyerek laf yetiştirmeye çalışıyorlar. Pes gerçekten.

Arapça kursuna yazılalım birlikte.

Madem böyle tarafsızsın neden mesajlarında sırf muhalefeti gömüp Erdoğan kadar yönetemezler diyorsun, iki tarafında yanlışı var ve Eroğan'ın en büyük yanlışı ülkeyi hala yönetmeye çalışıyor olması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…