Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mansur Yavaş'ın iyi bir yönetici olduğunu düşünmüyorum. Azınlık ve solcu kesimden de o kadar oy koparabilecek birisi değil kendisi tarihi yüzünden.

Bu adamın Ankara'daki icraatleri nelerdir? Ankara Belediyesinin bu konu ile ilgili paylaştığı videolarda icraat olarak resmen animasyon izlettiler. Ortada bir icraat yokken adamın bu kadar övülmesi garip. Tabii aday olursa seçim sandığına kafa atacağım yine, yapacak bir şey yok. Bu ülke bizi ehvenişere zorluyor maalesef.

Malum kesimdeki kişiler hayatlarında bırak gelişmiş ülkelerdeki yaşam standartlarını, kendi mahallelerinin dışındaki hayattan habersizler. Bence en iyi yöntem hepsine pasaport çıkarın, bir şekilde vizelerini alın, turistik amaçla gelişmiş olan yerlere gönderin.

Nasılsa hazır çıktık, geri dönmeyelim diyerek büyük kısmı geri dönmeyecek. Kesin çözümdür, bu da benden sizlere kıyak olsun.

Anlaşalım, İngiltere'ye göndermek yok. Bunlardan kurtulmak, stres düzeyimi düşürmek, daha güvenli çevrede daha huzurlu yaşamak için gidiyorum gelecek ay. Onlardan kaçmışken yine aynı duruma düşürmeyin beni rica edeceğim. Bir de sizler için oy da kullanacağım oradayken, bu ülke ve sizler için yapacağım son şey budur artık. Kusura bakmayın.

O isimleri sayar mısınız rica etsem? Mansur'dan başka başa geçebilecek bir insan görmüyorum şu an da muhalefet yönünde açıkçası.
Birinin başa geçmesi önemsiz zaten güçlü bir meclisimiz bürokrasimiz olunca tepedeki adamın gücü olmayacak.

çünkü insanlar ayrı kalıplara sokuldu eskiden insanlar bu kadar saldırgan değildi kimse kimseyi dinci, laik, kürt, arap diye ayırmıyordu herkes türktü ve kimse ayrım yapılmadan bu ülkenin evladı olarak anılırdı. Ne olursa olsun herkes önce vatanını düşünürdü. bence bunu elimizden aldılar, vatan sevgisini aldılar. Bence bu hükümetin ülkeye verdiği en büyük zarar bu

Evet hala sözümün arkasındayım her yapamadığı şeyde iktidarı suçlayan bir kesim yok mu sizce de Twitter'da?

Şöyle bir kaynak atabilirim icraatleri için. Mansur Yavaş'ın bence en büyük artısı şovmen bir siyasi olmaması sırf bu yönü bile diğer siyasilerden öne çıkarıyor onu benim gözümde.

Birinin başa geçmesi önemsiz zaten güçlü bir meclisimiz bürokrasimiz olunca tepedeki adamın gücü olmayacak.

Sen başa geçen herhangi bir kişinin şıp diye her şeyi düzeltip meclisi bürokrasiyi tekrar yüceltebileceğini mi düşünüyorsun? Gerçekten güldüm. Bu ülkenin kim gelirse gelsin düzelmesi yıl alacak. Hemen kralcılık yapmayın.

Zaten senin istediğin bu, değil mi?

Benim istediğim bu değil senin olduğun ve doğru bildiğin aslında vasıfsız olarak gezip hiçbir şeyden haberi olmayıp lafa gelince en kötü iktidar deyip aslında hiçbir olaydan haberi olmayan bir kişilik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…