Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay ! 24 sayfa yazışma belirtisi pek ümit yok gibi...

Seni ilk defa görüyorum, konuda mesajların birkaçı hariç hiçbirini okumadım. Yazarken aklımın ucundan bile geçmemiştin.

Kendini bu kadar önemseme.

Kendimi önemsemiyorum zaten konu ülkemiz olduğundan senin kime yazdığın beni ilgilendirmemekte. Kendi fikrimi belirtir işime bakarım inan kim kime atmış kim kazanmış umurumda değil. Ama gerçekler bunlar isteyen kabul görür isteyen görmez ona kalmış.

Çoğunluk arasında yapılan da birçok şey var. Ben kendisinin cumhurbaşkanlığı için en iyi aday olduğunu düşünüyorum, gerçi şöyle bir bakınca da pek fazla da kişi yok zaten.

Bir çeşit ego tatmini. İnanılmaz .

Yok canım ego tatmini değil bu. Ülke tam olarak bu halde ve ben bunu AKP ye oy verenler aptaldır mantığı ile söylemiyorum.

Sana bir spoiler vereyim; seni yarına kadar çoktan unutmuş, hiçbir şekilde hatırlamıyor olacağım. Hâlâ önceki mesajları okumadım, kimin ne yazdığını bile umursamıyorum.

Dediğim şey o kadar kişinin arasından senin içine oturmuşsa da senin bileceğin iş, bana ne?

Çoğunluk arasında yapılan da birçok şey var. Ben kendisinin cumhurbaşkanlığı için en iyi aday olduğunu düşünüyorum, gerçi şöyle bir bakınca da pek fazla da kişi yok zaten.
Cumhurbaşkanlığı için en iyi adayım yok ne yazık ki benim. Yani önemli mi onu da bilmiyorum. Muhalefet kimi öne sürerse ona oy vermekten başka bir şans bırakmadı bu hükümet bize. Yani Ekrem İmamoğlu da iyi değil, Kemal Kılıçdaroğlu da, Mansur Yavaş da iyi değil, Ümit Özdağ da. İyi siyasetçilere sahip değiliz. İyi bir politik zekaya sahip olanlar hep küçük partilerde.

Tamam dostum en spoilercı sensin. Şimdi soruların bittiğine göre uyumaya geçiyorum.

Nasıl anlamak istersen. Neyse tarafsız halimi akp yancısı yapan çok bilmiş ülkemin yararını düşünen arkadaşlarım, ben yatıyorum. Size de iyi geceler diliyorum tabii ne kadar iyi geçerse.

İyi geceler diliyorum tarafsız olup da sadece muhalefeti gömüp Erdoğan kadar yöneten çıkmaz diyen arkadaşım, ben iyi bir uyku çekemeyeceğim çünkü uyku sorunları olan biriyim. Umarım iyi bir uyku çekebilirsin.

Şimdi soruların bittiğine göre uyumaya geçiyorum.
Senin varlığından bile habersizken benimle iletişim kuran sensin.

Alınganlık: Onaylandı.
Narsizm: Onaylandı.
Şizofreni: Onaylandı.

Yazık cidden hayatında kimse seni umursamadı da bu ihtiyacını benden mi gidermek istiyorsun yoksa?

Teşekkür ederim fikirlerimi tekrar beyan ederek beni uyumadan mutlu ettiğin için. İyi geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…