Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin bahsettiğin şu;
Örneğin ailen ile birlikte tatile gidiyorsunuz. Bu sırada içinizden sadece 1 kişinin ehliyeti var. Sen gidip ehliyeti olmayan birini şoför koltuğuna oturtuyosun.
Veya başka bir örnek daha.
Bir cerrahi doktorsun ve kritik bir ameliyat yapacaksın. Sen gidip 5 yıl eğitim görmüş tecrübeli birine neşteri verip ameliyatı yaptırması yerine elleri titreyen bir doktoru seçiyorsun.
Kankam demek istediğimi galiba anlamadın. Şuan baştaki kişi yerine geçmeye çalışan zamanında eğitim görmüş fakat bu toplum yüzünden o kişileri üst kademeye çıkarmayan bir ülkenin üyesisin. Senin dediklerin eğitim görmemiş kişiler için örnek burada daha dediğimi başka konulara çekip laf cambazlığı yapmanı önermiyorum.

Milletin vergisiyle yapılan yolu övüyorsun, altyapı altyapı diye bağırıp duruyorsun fakat İstanbul'u, Ankara'yı yazın ortasında sel götürüyor, ülkenin internet hızı ortalaması 20 Mbps. Hani nerede bu altyapı yatırımları?
Altyapı deyince internetten başka birşey bilmeyen arkadaşa beyin arıyoruz.

La TikTok ne alaka acaba? Mantıklı bir cevap bulamayınca artık telefonunu çıkar yerine ehü ehü bu tiktokçu diyerek mi savunma yapıyorsunuz.
Tebrik ederim o zaman mantıksızlıkta çığır açtınız.
Henüz aklını kullanmaya vergi gelmedi haberin olsun.

Telefonu çıkar mı? Gerçekten hastasın başka açıklaması olamaz. İki saattir tek kişiye algı yapıyordunuz sözde ülkesini seven arkadaşlar. Dediğim gibi Mansur'dan da Ekrem'den de bir cacık olmaz. Tayyip'ten de olmuyor. Tek çare zafer partisi. :D şimdi de ümit özdağ algısı yaparsınız doğru hocam.

Altyapı deyince internetten başka birşey bilmeyen arkadaşa beyin arıyoruz.
Altyapı örnek olarak en çok öne çıkan şeyi belli etmek istemiş buna karşı çıkman çok boş bir iş.

Milletin vergisiyle yapılan yolu övüyorsun, altyapı altyapı diye bağırıp duruyorsun fakat İstanbul'u, Ankara'yı yazın ortasında sel götürüyor, ülkenin internet hızı ortalaması 20 Mbps. Hani nerede bu altyapı yatırımları?
"Milletin vergisiyle" terimini kullanıp duyar kasacağını biliyordum. CHP' olsun, "şu" parti olsun biliyoruz ki bu ülkenin ekonomisi en temelde vergilerle dönecek. Bu bütün dünya ekonomileri için aynı. Bakarsanız çoğunlukla sadece ada ülkelerinin ekonomileri halkın vergileriyle dönmüyor. Sel için ise yerel belediyeler ilgileniyor ve kanıtın zaten yok. Altyapı yatırımları hakkında yazdım zaten.

Telefonu çıkar mı? Gerçekten hastasın başka açıklaması olamaz. İki saattir tek kişiye algı yapıyordunuz sözde ülkesini seven arkadaşlar. Dediğim gibi Mansur'dan da Ekrem'den de bir cacık olmaz. Tayyip'ten de olmuyor. Tek çare zafer partisi. :D şimdi de ümit özdağ algısı yaparsınız doğru hocam.

Zafer partisininde mümkün olsaydı Mansur Yavaş'ı aday edeceği gerçeği senin açından trajikomik her halde.

Hahaha gerçekten karşındaki insana hasta demekten başka bir savunma yapamıyorsun. Cahillik diye buna derim.

Son 45 sayfaya sende bakmadın ve burada şu anda yazışan %99'da bakmadı ve bakmacak. Çünkü herkes ne beklediğini biliyor. Boş konuşmanın lüzumu yok. Hala argüman diyorum çünkü karşı argüman sunamayacağını biliyorum.

Karşı argüman yazdım ya sana geri dönüp de oku.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı