Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 20 kişi birden bir baktım kullandığım bilgisayar üzerine algı yapmaya başladılar. Ülkenin sanki tek derdi benim kullandığım bilgisayar. Başka bir argüman bulamayınca kişisel algı yapılıyor veya insanların kullandığı aletlere.
Tabi nerden yapılsın. Kokladığın havadan yapılacak değil kardeşim. Ülkenin derdi batıyor olması senin bilgisayarın üzerinden örnek veriyolar fakat sen bunu kabullenemeyip sevdiğini söylüyorsun. Sadece onlar durumun batışa gittiğini belirtmek istedi niye bu kadar moralim bozuldu ki?

Hala gelmişsin bana masal, hikaye anlatıyorsun. Duyar kasmanın sebebi argümanlarımı çürütememenden kaynaklanıyor. Önceki mesajlarıma dön bak, "Sellerin sorumlusu şu kişidir." demedim. Sen ise hala duyar peşindesin. Çünkü argümanlarıma verecek cevabın yok. Tartışma bitmiştir, konu öldü zaten.
Argüman kelimesini yeni mi öğrendin? İki kelimenden üçü argüman çünkü. Altyapı diyorsun, ben de yok diyorum. Sonra diyorsun ki sellerin sorumlusu şu kişi demedim. Bağlantı kuramıyor musun?

Hala gelmişsin bana masal, hikaye anlatıyorsun. Duyar kasmanın sebebi argümanlarımı çürütememenden kaynaklanıyor. Önceki mesajlarıma dön bak, "sellerin sorumlusu şu kişidir." demedim. Sen ise hala duyar peşindesin. Çünkü argümanlarıma verecek cevabın yok. Tartışma bitmiştir, konu öldü zaten.

Verilen argümanlara konu dışındaki bir argümanla cevap veriyorlar. Ama sonuçta o dedikleri bizlerin bahsettiği argümanla çelişkisiz olduğu için konu başka yere çekiliyor.

Mansur Yavaş tanımıyoruz şu an iyi birisi gibi gözüküyor.
Kökeni sağ taraftan geldiğini biliyorum.
Kendisi ile alakalı hiçbir fikrimiz yok.

Aslına bakarsak hiçbir siyasiyi tanımıyoruz zaten, bizim gördüğümüz bize gözüken tarafı gözükmeyen tarafı da var ama her insan böyle.

Argüman kelimesini yeni mi öğrendin? İki kelimenden üçü argüman çünkü. Altyapı diyorsun, ben de yok diyorum. Sonra diyorsun ki sellerin sorumlusu şu kişi demedim. Bağlantı kuramıyor musun?
Altyapıyı sadece internet olarak algılayan kişinin tekisin. Ne anlatıyorsun?

Türkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.
Tolga senin o bilgisayarınıda elinden almak gerekli, gerçekleri görmen için.

Kanıtla. AKP'nin yol projeleri olsun, altyapı çalışmaları olsun buraya yazı falan atmaya uğraşmayacağım çünkü ortada, her gün görüyoruz. Şimdi bu altyapıyı değerlendirme zamanı zaten 2023 ile bunu hep diyorlar bence tekrar bir şans verilmeli.
Kanun, yasa, anayasa ve rejimin değişmesinin nedeni neydi acaba ya? Gel kanıtla diyorsun bir de 🙃 Hükümetin yolları, demiryollarını ve benzeri şeyleri yapmakla hükümlü olmadığını mı sanıyorsun?

Zahmet olmasa, o karayollarının maliyetini bir söylesene? Ve o yollardan ticari kazancını da zararını da söyleyebilirsen çok seviniriz. Hükümet yanlısı olanların verileriyle gelme ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı