Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müzikler eski tadı vermiyor mu? Dostum kafayı yemişsin.
Müzik dinlerken aklıma hep birşeyler gelir benim ve bu duruma düştüğümüzden beridir müzik dinlediğim her an gelecek kaygıları aklıma geliyordu. Yani gerçekten müziğimizi bile elimizden aldılar.

Konuyu açan arkadaşı linçleyenler için söylüyorum ki yaşının küçük olup bu tarz şeylere aklı ermesi gayet saygı duyulacak bir şey en azından benim için. Çoğu ergen çocuk TikTok'da dolaşırken bu arkadaş siyaset konuşabilecek kadar beyni var.

Bugünleri yaşarken atalarımızın 1. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı zamanlarındaki duygu ve düşüncelerini aklıma getiriyorum. Bunlar onun yanında hiçbir şey. Günümüzün hastalığı olmuş artık, herkes her sorumluluktan kaçıyor. Bu vatanı kurtaracak birileri değil, yine bizleriz.

“Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”
Mustafa Kemal Atatürk

Ah nasıl olur, garibanın yıllardır yiyemediği Nutella'dan aşağıladığın BIM Sarellesi'ne düşmüşsün, tüm ülke olarak yastayız. 10 Temmuz 2022 kara gün. (!)

Müzik dinlerken ülke durumu, gelecek kaygısı hiç aklıma gelmiyor. Çok daha güzel şeylere odaklanıyorum. İmkansız şeylere...

Ah nasıl olur, garibanın yıllardır yiyemediği Nutella'dan aşağıladığın BİM sarellesi'ne düşmüşsün, tüm ülke olarak yastayız. 10 Temmuz 2022 kara gün. (!)

D? Neyse birkaç sene sonra maç biletleri en ucuz 800 TL formaların çakması bile 500 600 olunca göreceğim sizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…