Test kitapları?Çok değil ya birkaç ay yaşadım bu YKS'ye hazırlanırken ekonomi falan hiç umurumda değildide.
Test kitapları?
Müzik dinlerken aklıma hep birşeyler gelir benim ve bu duruma düştüğümüzden beridir müzik dinlediğim her an gelecek kaygıları aklıma geliyordu. Yani gerçekten müziğimizi bile elimizden aldılar.Müzikler eski tadı vermiyor mu? Dostum kafayı yemişsin.
Müzik dinlerken ülke durumu, gelecek kaygısı hiç aklıma gelmiyor. Çok daha güzel şeylere odaklanıyorum. İmkansız şeylere...Müzik dinlerken aklıma hep birşeyler gelir benim ve bu duruma düştüğümüzden beridir müzik dinlediğim her an gelecek kaygıları aklıma geliyordu. Yani gerçekten müziğimizi bile elimizden aldılar.
Konuyu açan arkadaşı linçleyenler için söylüyorum ki yaşının küçük olup bu tarz şeylere aklı ermesi gayet saygı duyulacak bir şey en azından benim için. Çoğu ergen çocuk TikTok'da dolaşırken bu arkadaş siyaset konuşabilecek kadar beyni var.
Ah nasıl olur, garibanın yıllardır yiyemediği Nutella'dan aşağıladığın BİM sarellesi'ne düşmüşsün, tüm ülke olarak yastayız. 10 Temmuz 2022 kara gün. (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.