Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah nasıl olur, garibanın yıllardır yiyemediği Nutella'dan aşağıladığın BIM Sarellesi'ne düşmüşsün, tüm ülke olarak yastayız. 10 Temmuz 2022 kara gün. (!)
Hocam BIM Sarellesi adam olana çok bilene, değil mi?

Bana direkt kakao çekirdeği verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Duygu sömürüsüyle ne alakası var? Ben sana daha zor koşullarda pes etmeyip hala umut dolu bakmayı sürdüren halkı gösteriyorum, sen bana savaş vardı şimdi yok diyorsun. Hazır YKS'ye hazırlanıyorken Türkçe'ye önem vermeni öneririm hadi iyi forumlar canım. Anlayan anladı, alacağını aldı oradan.

Müzik dinlerken aklıma hep birşeyler gelir benim ve bu duruma düştüğümüzden beridir müzik dinlediğim her an gelecek kaygıları aklıma geliyordu. Yani gerçekten müziğimizi bile elimizden aldılar.

Konuyu açan arkadaşı linçleyenler için söylüyorum ki yaşının küçük olup bu tarz şeylere aklı ermesi gayet saygı duyulacak bir şey en azından benim için. Çoğu ergen çocuk TikTok'da dolaşırken bu arkadaş siyaset konuşabilecek kadar beyni var.
Bakın, benim tanıdığım çocuklar(kütüphanede) gerçekten çok saygılılar. Ben birisiyle konuşurken senin yaşın küçük ben büyüğüm demiyorum. Bu çocuk 3 kat yaşça büyük birisinden daha zeki bu ülkede.

Türkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.
İmzanıza yazdığınız bilgisayar 2010lu yılların canavarı biz 2022 yılındayız ve hala bu patates bilgisayarı kullanıyorsunuz gelmişsiniz bir de hükümeti övüyorsunuz. Yazıklar olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı