Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duygu sömürüsüyle ne alakası var? Ben sana daha zor koşullarda pes etmeyip hala umut dolu bakmayı sürdüren halkı gösteriyorum sen bana savaş vardı şimdi yok diyorsun. Hazır YKS'ye hazırlanıyorken bir Türkçe'ye önem vermeni öneririm hadi iyi sosyaller canım. Anlayan anladı, alacağını aldı oradan.

Zamana göre zor. zaten ayrıca forumda oturup yazdıklarıma dıkkat etme geregı duymuyorum. savas zamanıyle sımdıyı bır tutup sabretmenız sızın saflıgınız ben etmıyorum kardesım? TDK'lik yapıp benı duzeltecegıne ulke nıye bu halde dusun bakalım.

Katılıyorum 1 sene önceki fiyatlar aklıma gelince diyorum ne hale gelmişim.

Yarı fiyatıydı.

Zamana göre zor zaten ayrıca forumda oturup yazdıklarıma dıkkat etme geregı duymuyorum savas zamanıyle sımdıyı bır tutup sabretmenız sızın saflıgınız ben etmıyorum kardesım? TDK'lık yapıp benı duzeltecegıne.

Yarı fiyatıydı.
Ulke nıye bu halde dusun bakalım.
Yazım kuralları açısından demiyorum, okuduğunu anlama açısından söylüyorum :) Savaş zamanıyla şimdiyi bir tuttuğum falan yok. Sabredemiyorum ben de. Ama bu demek olmuyor ki sürekli şikayetlenip, ortalığı ayağa kaldıralım veya isyan çıkartalım. Seçim 2023'te, oyumuzla en iyi cevabı vereceğiz önce.

İmzanıza yazdığınız bilgisayar 2010lu yılların canavarı biz 2022 yılındayız ve hala bu patates bilgisayarı kullanıyorsunuz gelmişsiniz bir de hükümeti övüyorsunuz. Yazıklar olsun.
Nedense hergün bütün forumlarda 20k PC, 2k kalavye, 1k mouse verip bende ekonomiden çok etkileniyorum diyelenleri de görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense hergün bütün forumlarda 20k PC, 2k kalavye, 1k mouse verip bende ekonomiden çok etkileniyorum diyelenleri de görüyorum.
Eskiden para biriktirip alma denilen bir şey vardı . şimdi biriktirip alırsan alacağın zaman biraz daha biriktirmen lazım , Enflasyonun etkisi bu ;) ver yetkiyi gör etkiyi hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı