Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.

A habere bakmaya devam :)

Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı demişsinde alım gücümüzü zayıflatan kim? Dur sen cevaplamadan ben yazayım. Dıj güçler değil mi? Siz ve sizin gibiler at gözlüğü takmaya devam ettikçe 10 yıl sonra elinde mızrak totosunda yaprak olan milletler bile bize 10 çeker.

Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı demişsinde alım gücümüzü zayıflatan kim? Dur sen cevaplamadan ben yazayım. Dıj güçler değil mi? Siz ve sizin gibiler at gözlüğü takmaya devam ettikçe 10 yıl sonra elinde mızrak totosunda yaprak olan milletler bile bize 10 çeker.

Üstünden geçen uçaklara mızrak atarlar bunlar.

Nedense hergün bütün forumlarda 20k PC, 2k kalavye, 1k mouse verip bende ekonomiden çok etkileniyorum diyelenleri de görüyorum.
N'apalim? Ne istersin? Nedense 3k sistem toplamaya çalışan insanlarda görüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu insanlara yazık değil mi?

Ben muhalifbiriyim yalnız bu 6'lı masacıktan 1 gram beklentim yok.

Sizin muhalif biri olduğunuzdan ne şüphe. 20 yıldırda herhangi bir beklenti yarattırmadılar. Sizi böyle alıştırdılar maalesef bu da böyle gidecek sanırsam. Halkın bir beklentisi, sesi yoksa seçilmiş hükümetlerde halkın tepesine çıkar.

N'apalim? Ne istersin? Nedense 3k sistem toplamaya çalışan insanlarda görüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu insanlara yazık değil mi?

20 sene önce bu insanlar yok muydu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı