Kafayı sıyırcamKlasik CHP zihniyeti.
Kafayı sıyırcamKlasik CHP zihniyeti.
Aman hocam. Canıniza değmez.Herkese az kaldı seçime dayanın falan diye destek olurdum ama benim bile 1 yıl daha sabredecek halim kalmadı. Yılbaşı gibi bir zam daha yapılsa intiharı düşünürüm.
Güldürdünüz hocam akşam akşam koptum askfnasofTürkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.
Aynen öyle azcık daha vergi koparmaya çalışıyorlar azcık daha mülteci almaya çalışıyorlar 10 numara ya.Ben hükümetten gayet memnunum, en azından bir şey yapmaya çalışıyorlar.
Sonuna (!) koymayı unutmuşunuz hocamBen hükümetten gayet memnunum, en azından bir şey yapmaya çalışıyorlar.
Bendede eski PC var 17 yıllık bu başka PC'in olmadığını göstermez.20 yıllık PC var bende pentium işlemci. Atayım kasayı? Yatak altında. Kullandığım laptop Minecraft 10 FPS veriyor. Pes 13 zor oynuyorum.
Kim sana dedi atacaksın diye.Bir çok konuda CHP'ye destek atmayacağım demiştim. Evet, ne kaldı elinde? Gönder gelsin...
Tamam ya. Göz ardı edi ben çok kullanmam yine kullanmayacağım. Dostum, umarin sana yüklenen fikirleri klavyeden delete yapıp biraz daha bize yaklasirsın.Bendede eski PC var 17 yıllık bu başka PC n olmadığını göstermez.
...Klasik CHP zihniyeti.
Ya sen kendini yeterince rezil ettin zaten nasıl hala mesaj atıyorsun konuya ya? Sokakta yürürken karşılaştığın manzara karşısında kendi fikirlerini düşününce hiç utanmıyor musun? Nasıl bir at gözlüğünüz var ve nasıl bu kadar şeyi görmezden gelebiliyorsunuz? Şu konuda bile sana karşıt olan mesajların tümüne üşenmeden Beğenmedim emojisi atmışsın. Neyi amaçlıyorsun? ne olmasını istiyorsun? Gelecekten beklentin gerçekten şu anki gidişatın devam etmesi mi?Klasik CHP zihniyeti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.