Banlanmasını gerektirecek bir mesaj göremedim. ENAG rakamlarını kabul etmezse banlarız ama, net.@Recep Baltaş hocam @aszx var.
Banlanmasını gerektirecek bir mesaj göremedim. ENAG rakamlarını kabul etmezse banlarız ama, net.@Recep Baltaş hocam @aszx var.
Yok be hocam. O arkadaş düzelecek bence. Bize kulak verecek. Umarım...@Recep Baltaş hocam @aszx var.
Ben hükümetten gayet memnunum, en azından bir şey yapmaya çalışıyorlar.
Bir insana akılsız demek kötü, bana deseler üzülürüm. Onun dışında haklısınız.Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim. Bu akılsızlara laf anlatmak yerine engelleseniz daha iyi yaparsınız. Vakit kaybından başka bir şey değil.
Sri Lanka devlet başkanı %50 ile 2 kere iktidar olduktan sonra zaten sri lanka halkından bir şey beklemeyinYazım kuralları açısından demiyorum, okuduğunu anlama açısından söylüyorumSavaş zamanıyla şimdiyi bir tuttuğum falan yok. Sabredemiyorum ben de. Ama bu demek olmuyor ki sürekli şikayetlenip, ortalığı ayağa kaldıralım veya isyan çıkartalım. Seçim 2023'te, oyumuzla en iyi cevabı vereceğiz önce.
Sri Lanka?Sri Lanka devlet başkanı %50 ile 2 kere iktidar olduktan sonra zaten sri lanka halkından bir şey beklemeyin
Sri Lanka?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.