- Makaleler
- 10
Bu kadar hassas olma.Bir insana akılsız demek kötü, bana deseler üzülürüm.
Bu kadar hassas olma.Bir insana akılsız demek kötü, bana deseler üzülürüm.
Sözlerine dikkat etmeni öneririm dostum yazdığım yazıyı senin gibi Erdoğan düşmanı biri okumadığında aslında ne kadar tarafsız bir düşünce sergilediğimi görecektir. Ülkeyi yönetemiyor bunda hemfikiriz fakat gelecek muhalefet bunun kadar bile yönetebilecek mi? Bence bunda hemfikir değiliz.
Sözlerine dikkat etmeni öneririm dostum yazdığım yazıyı senin gibi Erdoğan düşmanı biri okumadığında aslında ne kadar tarafsız bir düşünce sergilediğimi görecektir. Ülkeyi yönetemiyor bunda hemfikiriz fakat gelecek muhalefet bunun kadar bile yönetebilecek mi? Bence bunda hemfikir değiliz.
Bu ülkede tarafsızım demenin, AKP'liyim demenin başka bir hali olduğunu anlamıyor arkadaş.Tarafsız olmadığın da çok belli, tarafsız olsan geçmişten örnek vermezsin zaten.
Bu kafa yapısı bu hükümeti hak ediyor. Adam hala muhalefete oy vermeme derdinde ya, inanamıyorum cidden hala böyle insanlar nasıl olabilir anlamıyorum. Oturmuş siyaset yapıyor bir de.
Bu ülkede tarafsızım demenin, AKP'liyim demenin başka bir hali olduğunu anlamıyor arkadaş.
Senin kafa yapın olduğu sürece bu ülke daha da kötüye gider hocam bunu unutma. Eğer bir muhalefet sadece eleştiriyor ve boş boş vaatlerde bulunup belediye kazandığında orayı bile yönetemiyor İstanbul halkı tarafından eleştiri alıyorsa o muhalefete oy falan atmam ben. Sen atabilirsin tabii saygım sonsuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.