Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözlerine dikkat etmeni öneririm dostum yazdığım yazıyı senin gibi Erdoğan düşmanı biri okumadığında aslında ne kadar tarafsız bir düşünce sergilediğimi görecektir. Ülkeyi yönetemiyor bunda hemfikiriz fakat gelecek muhalefet bunun kadar bile yönetebilecek mi? Bence bunda hemfikir değiliz.

Yeni gelen yönetim tabii ki de bu kadar kötü yönetmeyecek. Tarafsız olmadığın da çok belli, tarafsız olsan geçmişten örnek vermezsin zaten. Ayrıca evet Erdoğan düşmanıyım bu adamı desteklemek için de herhangi bir sebep göremiyorum.

Sözlerine dikkat etmeni öneririm dostum yazdığım yazıyı senin gibi Erdoğan düşmanı biri okumadığında aslında ne kadar tarafsız bir düşünce sergilediğimi görecektir. Ülkeyi yönetemiyor bunda hemfikiriz fakat gelecek muhalefet bunun kadar bile yönetebilecek mi? Bence bunda hemfikir değiliz.

Bal gibide yönetir hatta gözleri görmeyen dedem bile yönetir Sri lankayı.

Bazı arkadaşlar akp gençlik kollarından geliyor sanırım :D neredeyse hallerine şükredecekler. Karın tokluğuna yaşadığınız hayatınızdan gelecek ummaya devam edin siz. Bu ülkeden bu kadar insan okuyup gittiğine (kaçtığına) göre ters bir şeyler vardır değil mi? Ki ben de aynı fikirdeyim. Sizin gibi insanların arasından kaçıp kurtulmak istiyorum. Hiçbiriniz ekonomik sıkıntı çekmiyor tabii siyasi yönden yakın olduklarınız yerler sayesinde. Gelin emekli maaşıyla geçinmeyi deneyin. Türkiye'nin bu yıl ki ve geçen yıllardaki farklı konulardaki gelişim oranlarına bakacak olursanız ortada gelişim diye bir şey yok. Her şey düşüşte. Sizin hiçbir hobiniz veya zevkiniz olmadığı için bu başlığı açan arkadaşımı hiçbir zaman anlamayacaksınız. Sizin gibiler yüzünden Türkiye'de yaşamak bize de haram oldu.

Bu kafa yapısı bu hükümeti hak ediyor. Adam hala muhalefete oy vermeme derdinde ya, inanamıyorum cidden hala böyle insanlar nasıl olabilir anlamıyorum. Oturmuş siyaset yapıyor bir de.

Senin kafa yapın olduğu sürece bu ülke daha da kötüye gider hocam bunu unutma. Eğer bir muhalefet sadece eleştiriyor ve boş boş vaatlerde bulunup belediye kazandığında orayı bile yönetemiyor İstanbul halkı tarafından eleştiri alıyorsa o muhalefete oy falan atmam ben. Sen atabilirsin tabii saygım sonsuz.

Önemli olan kötüyü değiştirmek zaten. Aslında herkes bir kumar oynuyor. Fakat bu artık kaybedecek bir şey bırakmadıkları için insanlar aynı iktidardan devam etmeyi asla düşünmüyor. Sizin gibiler haricinde tabii ki :D. Dediğim gibi insanların artık kaybedecek bir şey olmadıkları için tek çareleri şu anki yönetimi değiştirmek ve geleceğe bakmak. Kimse zaten iktidar değişince Türkiye diğer ülkeleri sollayacak demiyor.

Senin kafa yapın olduğu sürece bu ülke daha da kötüye gider hocam bunu unutma. Eğer bir muhalefet sadece eleştiriyor ve boş boş vaatlerde bulunup belediye kazandığında orayı bile yönetemiyor İstanbul halkı tarafından eleştiri alıyorsa o muhalefete oy falan atmam ben. Sen atabilirsin tabii saygım sonsuz.

Muhalefeti bir şehirden eleştireceksen Ankara'ya bakabilirsin, Mansur Yavaş gayet iyi bir şekilde yönetiyor.

Tamam ya "Mee"lemeyin. En koyun sizsiniz. Normalde dışarıda gezmeye gittiğimde 60TL'den fazla harcamayan ben 2 gün önce 180TL çıkardım cebimden. Fiyatlar gerçekten çok korkunç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı