Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ülkeyi terk edip hayatlarınızı kurtarın. Dünyaya zaten bir defa geliyoruz onu da Anadolu'da stressden ölmek için değil. Şaka bir yana ben çoktan ülkenin durumunu saldım ve beklentileri düşürdüm böyle gelmiş böyle gidiyor. Ülkenin hala ayakta olabilmesi bile bir mucize. Bu ülke düzelmeyecek.

İslam ile alakası yok durumun kanka. Dediğim gibi Erdoğan yönetemiyor ama bu muhalefete oy vermek ülkeyi satmaktan başka şey değildir. Dediklerimin din ile alakası olduğunu da düşünmüyorum zaten.
Şimdi bu AKP, pkklılarla halay çekerken, saçılımlar yaparken, fetöcülerle yiyip içerken oy verirken ülkeyi satmadınız ama şimdi versek satarız garip bir bakış açısı :)
Bana ne mi :D? Kar yağdığında ki olayları unuttun galiba dostum. Çekingen Akp'li falan değilim taraf tuttuğumu da düşünmüyorum sadece olanları ve fikrimi beyan ediyorum. Peki sana bir soru sorayım; sen gerçekten muhalefetin bu ülkeyi en azından şu anki derecede yönetebileceğini düşünüyor musun?

Yahu bir belediye başkanı kar yağarken rakı içmiş diye kıyamet koptu. Ülkenin başındaki adam, abd ajanları (fetö) Türk Askerini hapse atarken, pkklılarla miting yapıyordu....

Bunlar olurken kimse bişey demez :D belediye başkanı rakı içmişmiş bir şeyler...

Senin kafa yapın olduğu sürece bu ülke daha da kötüye gider hocam bunu unutma. Eğer bir muhalefet sadece eleştiriyor ve boş boş vaatlerde bulunup belediye kazandığında orayı bile yönetemiyor İstanbul halkı tarafından eleştiri alıyorsa o muhalefete oy falan atmam ben. Sen atabilirsin tabii saygım sonsuz.
Peki Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ hakkında ne düşünüyorsun?

Senin kafa yapın olduğu sürece bu ülke daha da kötüye gider hocam bunu unutma. Eğer bir muhalefet sadece eleştiriyor ve boş boş vaatlerde bulunup belediye kazandığında orayı bile yönetemiyor İstanbul halkı tarafından eleştiri alıyorsa o muhalefete oy falan atmam ben. Sen atabilirsin tabii saygım sonsuz.

Ya sen seçimde bas ampüle bir daha internete girebilirsen söyle.

Peki Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ hakkında ne düşünüyorsun?

"Mansur Yavaş'ı Twitter'da hatasız olarak göstermeye çalışan sözde atatürkçü 'Atatürk'ün ilke inkılaplarını bilmez' bir toplum var. Kanmayınız arkadaşlar böyle şeylere" yazmış kendisi.

Ekonomik olarak, millet olarak herkes çökmüş durumda eski hali yok evet. Sonumuzu görmeden kurtarmak için herkes çabalamak zorunda ilk başta adım atmak için bir yol var o da yakın tarihte.

Ben hükümetten gayet memnunum, en azından bir şey yapmaya çalışıyorlar.
Başkasını görmeden nasıl memnun olacaksın?
Türkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.
Makarna mı aldınız, kömür mü aldınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı