Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki Mansur Yavaş ve ümit özdağ hakkında ne düşünüyorsun?

Mansur Yavaş'ında elbet hataları var her insan gibi fakat Ankara hakkında göze batan bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum belediye seçimi olduğunda oy verilebilir fakat cumhurbaşkanlığı için hazır olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ümit özdağ'da aynı şekilde. Bize yeni kan lazım daha doğrusu genç ve ileri görüşlü. Bu insanların hiçbiri kesin bir doğrulukta yönetemeyecektir bu düzen böyle gitmeyecektir zaten. Bu dediklerim Erdoğan için de geçerli.

Türkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.

Çok acı bakıyorum size :D umarım aklınız başınıza gelir bir an önce.

Mansur Yavaş'ında elbet hataları var her insan gibi fakat Ankara hakkında göze batan bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum belediye seçimi olduğunda oy verilebilir fakat cumhurbaşkanlığı için hazır olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ümit özdağ'da aynı şekilde. Bize yeni kan lazım daha doğrusu genç ve ileri görüşlü. Bu insanların hiçbiri kesin bir doğrulukta yönetemeyecektir bu düzen böyle gitmeyecektir zaten. Bu dediklerim Erdoğan için de geçerli.

O zaman hep beraber basalım ampüle.

Böyle isimler var iken hala beklemeliyiz diyorsanız daha çok beklersiniz.

Türkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.

Sayın Cumhurbaşkanım Mansur Yavaş* ( Umarım bir gün )

Şimdi bu akp, pkklılarla halay çekerken, saçılımlar yaparken, fetöcülerle yiyip içerken oy verirken ülkeyi satmadınız ama şimdi versek satarız garip bir bakış açısı :)

Yahu bir belediye başkanı kar yağarken rakı içmiş diye kıyamet koptu. Ülkenin başındaki adam, ABD ajanları (fetö) Türk askerini hapse atarken, pkklılarla miting yapıyordu...

Bunlar olurken kimse bir şey demez :D belediye başkanı rakı içmişmiş bir şeyler...

Ben kendimi doğru mu ifade edemiyorum diye düşünmüyorum değil bazen. Kesinlikle ne iktidarı ne muhalefeti doğru bulmadığımı anlatmaya çalışıyorum fakat sizin gibi pır anlayanlar direkt 'Ekrem şöyle tayyip böyle' diyerek laf yetiştirmeye çalışıyorlar. Pes gerçekten.

Ben kendimi doğru mu ifade edemiyorum diye düşünmüyorum değil bazen. Kesinlikle ne iktidarı ne muhalefeti doğru bulmadığımı anlatmaya çalışıyorum fakat sizin gibi pır anlayanlar direkt 'Ekrem şöyle tayyip böyle' diyerek laf yetiştirmeye çalışıyorlar. Pes gerçekten.

Arapça kursuna yazılalım birlikte.

Madem böyle tarafsızsın neden mesajlarında sırf muhalefeti gömüp Erdoğan kadar yönetemezler diyorsun, iki tarafında yanlışı var ve Eroğan'ın en büyük yanlışı ülkeyi hala yönetmeye çalışıyor olması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı