Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen başa geçen herhangi bir kişinin şıp diye her şeyi düzeltip meclisi bürokrasiyi tekrar yüceltebileceğini mi düşünüyorsun? Gerçekten güldüm. Bu ülkenin kim gelirse gelsin düzelmesi yıl alacak. Hemen kralcılık yapmayın.

TÜRKİYE İSLAM EMİRLİĞİ

Ben kendimi doğru mu ifade edemiyorum diye düşünmüyorum değil bazen. Kesinlikle ne iktidarı ne muhalefeti doğru bulmadığımı anlatmaya çalışıyorum fakat sizin gibi pır anlayanlar direkt 'Ekrem şöyle tayyip böyle' diyerek laf yetiştirmeye çalışıyorlar. Pes gerçekten.
Anlatamıyorsun. Muhalefetin yetersizliği için parti programlarını inceleyip, şu şu programları beğenmedim diyebilirsiniz. İktidar için zaten hali hazırda yaşananlar referanstır.

Yada endişeleriniz paylaşırsanız daha anlaşılır olur...

Örneğin; X kişi iktidara gelirse Erdoğan gibi açılım yapar, yada akp gibi fetöyle iş birliği yapar.... Ne bileyim ben akp gibi afganlarla suriyeliler ülkeyi doldurur gibi...

Yada ne bileyim Mansur Yavaş'ın varsa damadı bilmiyorum, bakan olup 128 milyar doları sıfırlıcak... Gerçi artık yok o para...

Burda merak edilen daha kötü ne olucak. Bir aydınlatırsanız sevinirim. Daha ne olucak merak ediyorum.

O isimleri sayar mısınız rica etsem? Mansur'dan başka başa geçebilecek bir insan görmüyorum şu an da muhalefet yönünde açıkçası.

Benim favorim Sayın Kanzi'dir...

Yemek yapıyor hatta 3 bin kelime anlıyor!

Ben hükümetten gayet memnunum, en azından bir şey yapmaya çalışıyorlar.
Alkol degil bu baska bi sey🤣 Ne yapiliyor soyle rahat edelim, Dunya krizdeymis Amerika'dayim devlet para dagitti halkinda millet covidde evinde yatti komple 1 yil ve su anda her yer isci ariyor. Evine gidip istedigini alabiliyorsun bi sey yapmaya calisiyorlarmismis. Sen bir ayakkabiyi 12 ay taksitle almaya devam et bu kafayla.

Malum kesimdeki kişiler hayatlarında bırak gelişmiş ülkelerdeki yaşam standartlarını, kendi mahallelerinin dışındaki hayattan habersizler. Bence en iyi yöntem hepsine pasaport çıkarın, bir şekilde vizelerini alın, turistik amaçla gelişmiş olan yerlere gönderin.

Nasılsa hazır çıktık, geri dönmeyelim diyerek büyük kısmı geri dönmeyecek. Kesin çözümdür, bu da benden sizlere kıyak olsun. 😘

Anlaşalım, İngiltere'ye göndermek yok. Bunlardan kurtulmak, stres düzeyimi düşürmek, daha güvenli çevrede daha huzurlu yaşamak için gidiyorum gelecek ay. Onlardan kaçmışken yine aynı duruma düşürmeyin beni rica edeceğim. :D bir de sizler için oy da kullanacağım oradayken, bu ülke ve sizler için yapacağım son şey budur artık. Kusura bakmayın.

Tamam dostum en bilgili sensin bunu duyduğuna göre gidip yatabilirsin bence. Tarafsız insanı Akp'li gözüyle bakmak aslında gerçekten nasıl bir cahiliyette olduğunun ispatı. Gene de senin bu aklınca aşağılama sözcüklerine de saygı duyuyorum her ne kadar üstüme alınmasam da.

Anlatamıyorsun. Muhalefetin yetersizliği için parti programlarını inceleyip, şu şu programları beğenmedim diyebilirsiniz. İktidar için zaten halihazırda yaşananlar referanstır.

Ya da endişeleriniz paylaşırsanız daha anlaşılır olur...

Örneğin; X kişi iktidara gelirse Erdoğan gibi açılım yapar, ya da akp gibi fetöyle iş birliği yapar... Ne bileyim ben akp gibi Afgan'larla suriyeliler ülkeyi doldurur gibi...

Ya da ne bileyim Mansur Yavaş'ın varsa damadı bilmiyorum, bakan olup 128 milyar doları sıfırlacak... Gerçi artık yok o para...

Burada merak edilen daha kötü ne olacak. Bir aydınlatırsanız sevinirim. Daha ne olacak merak ediyorum.

Benim favorim Sayın Kanzi'dir...

Yemek yapıyor hatta 3 bin kelime anlıyor!

Saçmalama aragami. Bu maymun halkın çoğunluğundan zeki anlamazlar bunun görüşlerini.

Türkiye artık eski tadını vermiyor, ekonomi, suçlar, haberler, yaşam kalitesi olsun. Bir insan Nutella'dan BİM sarellesine nasıl bir düşüş yaşayabilir ya?

Bu kurban tadını vermiyor.

Mağara soğuk muydu? Kaç yıllık mevzuyu yeni bir şeymiş gibi paylaşmak niye?

Şöyle bir kaynak atabilirim icraatleri için. Mansur Yavaş'ın bence en büyük artısı şovmen bir siyasi olmaması sırf bu yönü bile diğer siyasilerden öne çıkarıyor onu benim gözümde.
Şovmen olmadığını kabul ediyorum. Attığınız sayfadaki şeylerin çoğuna bakın, olacak, yenilenecek vs. Mansur Yavaş yönetimi vaatlerle dolu ama çok fazla icraat ne yazık ki yok. Yapılmış olanlar ise yeterli değil. Bakın kesinlikle önceki Ankara yönetiminden iyi olduğunu kabul ediyorum.

Lezzet Ankara tarzı giriştiği şeylerin de elinde nasıl patladığı aşikar. Piyasayı düşünmeden böyle bir işe kalkışması ve altından da kalkamaması falan yani gözümde düşürüyor otomatikmen.

Şovmen olmadığını kabul ediyorum. Attığınız sayfadaki şeylerin çoğuna bakın, olacak, yenilenecek vs. Mansur Yavaş yönetimi vaatlerle dolu ama çok fazla icraat ne yazık ki yok. Yapılmış olanlar ise yeterli değil. Bakın kesinlikle önceki Ankara yönetiminden iyi olduğunu kabul ediyorum.

Lezzet Ankara tarzı giriştiği şeylerin de elinde nasıl patladığı aşikar. Piyasayı düşünmeden böyle bir işe kalkışması ve altından da kalkamaması falan yani gözümde düşürüyor otomatikman.

Bu arkadaşın dediklerine katılıyorum bende. Cumhurbaşkanlığı için neden tam olarak hazır değil dediğimde bu cümlelerde yatıyor arkadaşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı