Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 yıl daha bu konuyu böyle bırakalım. Gelip sonra tekrar bakalım ne düşünüyorlar.

Teşekkür ederim fikirlerimi tekrar beyan ederek beni uyumadan mutlu ettiğin için. İyi geceler.

Beni yanıltmayarak iyi bir uyku çekemeyecek olsam da mutlu ettiğin için sağ ol arkadaşım. İyi geceler

Tek çare yurt dışı. Ha, yurt dışına çıkmadan önce, devlet sizi son kez öpüp öyle yolluyor, haberiniz olsun.

İnsanlar garip olmuş. Kaybedecekleri bir şeyler olduğunu düşünüyorum.
Bunu başka pek bir açıklaması yok gibi ama bu şekilde sürekli futbol takımı tutar gibi takım tutmaya devam ederlerse işimiz çok zor.
Bu hükmettin lütfen bunca 20 yıl boyunca neler yaptığını düşünün.
Yurtdışındaki büyük bankaları bizim hakkımızda nasıl yorumlar yaptığını inceleyin.
Kredi notlarımıza bakın.
Biraz akıl ve mantık lütfen.

Türkiye'de sadece yönetimin değişince ülkenin kurtulacağı zihniyeti var. Yok öyle bir şey. Ülke ekonomisi alım gücümüzün zayıflamasından kaynaklı. Şu an dış dünya ile ilişkimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kimse bu kadar iyi yapamaz. Yaşam, suçlar gibi faktörler de her ülkede ve her zaman var. Olmaya da devam edecektir.
Fonlanıp suriyelileri ülkene alırsan sen de dış ilişkilerini geliştirirsin merak etme.

Umarım bir gün hiçbir partiyle hiçbir görüşle bu ülkenin yükselemeyeceğini anlarsınız ama şuan ki iktidar aşırı gayret gösteriyor ülkeyi batırma konusunda mülteciler olsun durumu kötü olanların hayatını bellemek olsun partiler değişecek ülke hiçbir zaman düzelmeyecek. Bir maaşınızla bir araba filan alamayacaksınız hiçbir zaman çok hayal kuruyorsunuz :) Ben ülkedeki mülteci sorunu biterse sınırı korumaya alıp enflasyon ve ekonomide dibe batma durursa daha fazla bir şey istemem. En büyük isteğim ise ülkedeki hiçbir siyasi kişinin dini ağzına almaması. Dua ediyoruz, Allah izin verirse filan boş boş şeyler sen çabalamadıktan sonra hiçbir şey olmaz.

Millet sürünüyor yorumlarda herkes memnun. İnşallah düzelmez bunlar hiçbirşey haketmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı